Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
25 septembrie 2011, 15:59:02 • actualizat 25 septembrie 2011, 16:20:12 (5 ori)
Digital Living Network Alliance Practic redai filme , poze si muzica de pe dispozitivul mobil pe TV PC sau chiar si intre dispozitivele mobile etc Imi place si ca modifici sonorul televizorului din telefon, sau ca poti sa redai chiar daca atunci te uitai la tv , un fel de push
Super tehnologie. O folosesc aproape in fiecare zi. Din pacate AllShare care vine pe androidurile de la Samsung cam da dureri de cap. Ba se blocheaza, ba da erori de retea, nu are destule optiuni, nu apar toate fisierele din librarii. In fine, e bine ca e si ca de cele mai multe ori funtioneaza. Tot prin DLNA poti face streaming de pe PC pe telefon sau poti da mai departe pe TV (PC-Telefon-TV). Pentru a face streaming din PC prin DLNA trebuie sa activati media sharing si sa puneti folderele cu fisierele media in librarie (Click dr > include in lybrary. Daca mai stiti aplicatii similare mai bune si mai customizabile (de preferabil care nu au nevoie de un server dedicat in PC cum e PLEX) faceti-le cunoscute.
25 septembrie 2011, 23:33:35 • actualizat 25 septembrie 2011, 23:45:40 (1 ori)
Am incercat si eu si merge. Nu ma interesa sa controlezi Telefonul de pe PC ci sa faci streaming de pe pc pe telefon cu ajutorul aplicatiei.
Avantajul fata de streaming-ul direct prin LAN (fara media server) este ca media server-ul comprima si scade bitrate-ul in functie de conexiune si (cred) de capacitatile telefonului. Astfel poti face stream la fisiere care in mod normal ar ridica probleme pe anumite dispozitive.
Imi place ca poti alege aplicatia cu care faci stream si imi vede toate fisierele puse in librarie.