Problema mea e urmatoarea ..
Vreau sa imi bag muzica pe card si de exemplu ieri am copiat vreo 31 melodii , si mi-au aparut numai 18 , am incercat sa le copiez pe rand , dara e la fel .
Am citit pe undeva ca e ori de la formatu melodiilor (la mine in pc sunt toate MP3) , ori de la numele acestora :-??.
Cine se mai confrunta cu asa ceva sa ma ajute si pe me
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Samsung S3350 C@at problem . (again)
419 vizualizări
1 răspunsuri
Linkuri topic "Samsung S3350 C@at problem . (again)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
29 mesaje
din 19/02/2010
1 aprecieri
15 septembrie 2011, 15:48:11
MW Luver
119 mesaje
din 09/03/2009
1 aprecieri
16 septembrie 2011, 13:05:11
numele fisierului contine multe caractere, de aceea nu ti le arata pe toate.
Spre ex daca fisierul are denumirea : Rihanna - Man Down [ @ NvpMuzic & wWw.VitanClub.Net ], copiaza-l pe card cv de genu Rihanna - Man down
Spre ex daca fisierul are denumirea : Rihanna - Man Down [ @ NvpMuzic & wWw.VitanClub.Net ], copiaza-l pe card cv de genu Rihanna - Man down
Înapoi la Probleme software
Topicuri similare
cine e aici?