Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Chromebook
495 vizualizări
19 răspunsuri
Linkuri topic "Chromebook"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
09 august 2011, 18:24:41
autonomia e in general aceeasi doar ca unii mai smecheri mai adauga cateva ore si o steluta care face referire la scenarii de genul wifi oprit luminozitate scazuta si eventual sa folosesti doar notepadul
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
Probabil ca autonomia ridicata se datoreaza si sistemului de operare, care nu are nevoie de antivirus si in care singurul proces semnificativ e browser-ul web. Ma intreb daca au luat in calcul si Flash Player-ul cand au stabilit autonomia notebook-ului
MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
09 august 2011, 19:13:44
Ai si net. Exista varianta cu 3G.
Vorba cuiva. Un calculator fara internet este un "word processor". Stai tu fara net 3 zile sa vezi ca n-ai ce face la calculator. Calculatoarele din ziua de astazi sunt dependente de internet.
Vorba cuiva. Un calculator fara internet este un "word processor". Stai tu fara net 3 zile sa vezi ca n-ai ce face la calculator. Calculatoarele din ziua de astazi sunt dependente de internet.
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
Opera Mini
am luat in calcul varianta cu 3G, insa nu stiu cat de rabdator poti fi sa stai la 50kb/s pe net mai mult de 30 min, eventual iti citesti mailurile si dai un like pe facebook/+1 pe g+ apoi iesi.
(p.s. stiu ca exista modemuri si retele cu 21mbps, insa alea sunt in oras nu la munte, si reteaua nu e goala sa mearga cu acea viteza, iar daca esti in oras ai net adevarat)
(p.s. stiu ca exista modemuri si retele cu 21mbps, insa alea sunt in oras nu la munte, si reteaua nu e goala sa mearga cu acea viteza, iar daca esti in oras ai net adevarat)
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
09 august 2011, 23:52:33
Parerile sunt impartite, fiecare acum alege varianta cea mai buna pentru el. E bine totusi ca avem si asa ceva, si avem de unde alege. Multumit ca nu traiesc pe vremea lui Fred si Barney.
Înapoi la Laptop
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter