Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Carti de debit/ credit oferite de operatori online gen Moneybookers, AlertPay, PayPal etc
435 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "Carti de debit/ credit oferite de operatori online gen Moneybookers, AlertPay, PayPal etc"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
20 iulie 2011, 20:28:49 • actualizat 20 iulie 2011, 20:57:34 (1 ori)
Deocamdata exista Moneybookers Mastercard cu 10 euro taxa de emitere, alertpay doar daca ai norocul sa fii selectat, de paypal nu stiu nimic lol

MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
21 iulie 2011, 00:04:47
Eu vreau American Express Platinum. Dau 10 euro daca imi emit un card Platinum.
)

MW Lurker
357 mesaje
din 22/01/2009
06 octombrie 2011, 17:46:02
am vazut azi intr un magazin un card paypal ...adica era un afis unde arata ce modalitati de plata accepta!
deci exista?
iar la alertpay ce tre sa faci pentru a intra in posesia unui card?
deci exista?
iar la alertpay ce tre sa faci pentru a intra in posesia unui card?
Înapoi la Internet si Rețele
cine e aici?