Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Super-eroul din tine
959 vizualizări
66 răspunsuri
Linkuri topic "Super-eroul din tine"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
10 august 2006, 12:55:54
Acum cateva minute am fost sa iau paine si in timp ce ma intorceam acasa am ajutat o batranica sa urce niste scari
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
si ea de fapt vroia sa coboare nu? :-) MW Luver
181 mesaje
din 01/07/2006
10 august 2006, 14:00:00 • actualizat 10 august 2006, 14:00:51 (1 ori)
si eu am patit asa ceva . de fapt eram la un chef acu cativa ani buni, un pic de alcool in sange, ies putin in curte(e o casa in oradea ce are curte, a unui prieten) si acolo 2 SMECHERI dadeau intro fata, mai multi stateau si se uitau. Strig : taranilor, la care imi vin cateva lovituri in stomac, noroc cu proprietarul care intre timp a iesit si el afara (are1.95, si cam 100kg)ca ia luat pe amandoi de gat la propriu si ia aruncat in strada.
[/quote]
nu-i sufar p-astia care dau in muieri....
fapte bune..sa vedem..in primul rand vreau sa zic ca faptele bune trebuie facuta pentru cine merita...cine nu merita asta e...mai rau e cand n luam tepe de la cei care credeam ca merita...nasol sentiment.
Acum sa trecem la cele facute de mine:mi-am ajutat prietenii si familiade fiecare data cand am avut ocazia(bani favoruri etc) si neconditionat,am salavat de la bataie de cateva ori si persoane necunoscute...sa nu va spun reactia lor
),am mai cedat din cand in cnd locul la batrani in mijloacele de transport in comun,am ajutat fete ca si in cazul lui rainbowthunder..si ar fi multe..insa ca in cazu tuturor de aici cred am facut si lucruri de care acum nu sunt mandru iar acelea umbresc cateodata toate faptele bune pe care le faci...sper ca multi sa ma ierte pentru ce le-am facut..dar acum e prea tarziu ...oricum te simti extraordinar de bine cand ajuti pe cineva atunci cand are nevoie..
[/quote]nu-i sufar p-astia care dau in muieri....
fapte bune..sa vedem..in primul rand vreau sa zic ca faptele bune trebuie facuta pentru cine merita...cine nu merita asta e...mai rau e cand n luam tepe de la cei care credeam ca merita...nasol sentiment.
Acum sa trecem la cele facute de mine:mi-am ajutat prietenii si familiade fiecare data cand am avut ocazia(bani favoruri etc) si neconditionat,am salavat de la bataie de cateva ori si persoane necunoscute...sa nu va spun reactia lor
),am mai cedat din cand in cnd locul la batrani in mijloacele de transport in comun,am ajutat fete ca si in cazul lui rainbowthunder..si ar fi multe..insa ca in cazu tuturor de aici cred am facut si lucruri de care acum nu sunt mandru iar acelea umbresc cateodata toate faptele bune pe care le faci...sper ca multi sa ma ierte pentru ce le-am facut..dar acum e prea tarziu ...oricum te simti extraordinar de bine cand ajuti pe cineva atunci cand are nevoie.. MW Veteran
550 mesaje
din 14/02/2006
MOT-V300
eu n.am facut niciodata ceva bun,nu.mi mai prea pasa de alti decat de persoanele apropiate.nu se prea merita sa ajuti anumite persoane
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
Nokia3100
Ce faceti daca gasiti un telefon abandonat care mai si suna? Raspundeti si il inapoiati propietarului sau nu
theXpower
3208 mesaje
din 06/08/2005
13 aprecieri
Symbian
ai vazut la stiri nu ?
. Pai acum depinde de tel. . .daca e unul varza il inapoiez. . .dar daca e un N95. .eheee
. . Inseamna ca cel care la pierdut e bogat si are posibilitate sa.si cumpere altul. . .asa ca il pastrez
Corect ?
. Pai acum depinde de tel. . .daca e unul varza il inapoiez. . .dar daca e un N95. .eheee
. . Inseamna ca cel care la pierdut e bogat si are posibilitate sa.si cumpere altul. . .asa ca il pastrez
Corect ?
MW Addicted
955 mesaje
din 18/01/2007
MOT-V360adi74 24-07-2007 19:12:39
Ce faceti daca gasiti un telefon abandonat care mai si suna? Raspundeti si il inapoiati propietarului sau nu 
MW Addicted
2449 mesaje
din 09/02/2006
24 iulie 2007, 19:33:47 • actualizat 24 iulie 2007, 19:34:01 (1 ori)
Uituci, nu va pierdeti telefoanele la Bucuresti!
53% dintre bucuresteni ar pastra un telefon mobil gasit, chiar daca proprietarul l-ar cere, releva un experiment facut de "Reader’s Digest".
Pentru mai multe informatii apasati AICI
Sursa: Evenimentul Zilei (24.07.2007)
53% dintre bucuresteni ar pastra un telefon mobil gasit, chiar daca proprietarul l-ar cere, releva un experiment facut de "Reader’s Digest".
Pentru mai multe informatii apasati AICI
Sursa: Evenimentul Zilei (24.07.2007)
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
24 iulie 2007, 19:37:22
daca e n95 si crezi ca isi permite altu poate gresesti .. poate a muncit 4-5 luni pentru telefonul ala si acum a ramas fara
MW Addicted
1519 mesaje
din 17/09/2005
23 aprecieri
Windows CE
Corect! Şi nu trebuie sa ne gandim doar la paguba materiala a celui care l-a pierdut. Poate omul pierde astfel definitiv informatii importante pentru el stocate in memoria telefonului.
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
24 iulie 2007, 19:49:40
zic asa ca si eu am muncit o vara itnreaga pentru un telefon care l`am pierdut si mi`a parut rau dupa el ... si m-am simtit super aiurea
Symbianadi74 24-07-2007 19:12:39
MW Lurker
299 mesaje
din 08/11/2005
Opera Mini
îl ții 5' până scoți cartelă si o pui pe a ta!?!
MW Addicted
955 mesaje
din 18/01/2007
MOT-V360
Eram iarna trecuta la schiuri la Predal si schiind eu ca un mare profesionist am vazut ca un copil care incerca sa invete se indrepta spre prapastie.Am coborat in viteza si l-am prins de mana.Saracul de el,nu mai stia ce sa zica.Atunci m-am simtit foarte bine.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Opera Mini
Eu de ex dau mereu la lume sa sune de pe telu meu. Ceva frumos! Dar imi place sa fiu alaturi de fete. Multe ma apreciaza!
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter