Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nokia 7310 supernova
282 vizualizări
0 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia 7310 supernova"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
1 mesaje
din 01/05/2011
01 mai 2011, 11:25:54
Salut all.Am si eu o problema ..am un nokia 7310 ..si sub tastatura sunt 4 beculete mici care fac lumina sa se aprinda tastaura ..si sunt 2 intr-o parte si 2 in cealalata parte. iar 2 mi s-au ars intr-o parte si nu se mai vede asa bine tsatura ..imi puteti spune si mie cat m-ar costa o reparatie...si ce anume trebuie sa imi schimbe..Multumesc anticipat..stima
Înapoi la Probleme software
Topicuri similare
cine e aici?