Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
download-atul nu va avea limita impusa de Orange.va fi in functie de canalele si resurele de gprs si zona unde va aflati voi.cu cat vor fi mai putini utilizatori pe wap,viteza si download vor merge FARA limita.of cate aberatii spuneti aici,fratilor....
hmm.....limita de 1 mb a fost pusa la loc Marusco Deci mamico.....se pare ca nu esti asa de a tot stiutoare....mai aberezi si tu din cand in gand Era prea frumos sa fie asa cum ai zis tu....oricum intentia conteaza;) Peace!
Astia de la Orange s-au prostit rau de tot dar nu stiu care e cauza,probabil ca daca s-au vazut acolo sus pe primul loc au inceput sa ne neglijeze, ca inainte nu aveam probleme de genul asta asa de dese.Imi vine sa plang
Yo as platii mai mult daca nu ar avea limita de fapt si daca ar avea limita de 10Mb as platii mai mult.Dar unde,cum ca nu am de ales,eu astept ori sa bage ei vreo oferta pe prepay de net unlimited ori sa mareasca limita de dwnld la wap,mi-ar convenii sa dau si 10$ pe luna daca limita ar fii de 10Mb.