Unii prieteni mi-au atras atenţia că Klaus Iohannnis vorbeşte puţin şi pentru faptul că nu ştie bine româneşte. Până în prezent candidatul ACL nu a venit cu niciun proiect economic sau de politică externă viabil şi credibil pentru români. E adevărat că în privinţa lipsei proiectelor propuse românilor în această campanie electorală nu e singurul candidat. E o singularitate a acestei campanii prezidenţiale din 1990 până în prezent, în care niciun candidat nu a prezentat un program sau proiect de ţară. Dar dincolo de aceste slăbiciuni de comunicare ale lui Klaus Iohannis mai sunt trei motive principale care mă fac să nu-l votez pe 2 noiembrie. În primul rând acestea sunt de natură morală. Nici până astăzi primarul Sibiului şi nici justiţia nu a clarificat implicarea candidatului ACL la preşedinţia Ţării în traficul de copii şi adopţiile internaţionale din anii 1990 – 1992. Klaus Iohannis a făcut parte dintr-o reţea internaţională de trafic pentru copii pentru Canada, dar nu pentru adopţii, ci pentru organe, cum cred analiştii vremii? Klaus Iohannis a colaborat cu avocaţi specializaţi în trafic de copii, fiind remunerat se pare cu circa 70 mii de mărci, bani cu care şi-ar fi cumpărat prima casă de lux din Sibiu. Justiţia nu a promulgat, încă, o sentinţă definitivă pentru fapta penală a candidatului Klaus Iohannis privind traficul de copii. Al doilea motiv pentru care nu-l votez pe Klaus Iohannis este cel legat de neclarificarea situaţiei sale imobiliare. Klaus Iohannis se laudă în presă că a câştigat bani din meditaţii să-şi cumpere trei apartamente şi trei case, fără să ştie cât lua pe o oră de meditaţie, lucru care frizează elementarul bun simţ al românului şi salariile de mizerie al profesorilor. Răspunsul “Ghinion” al candidatului ACL l-a întrebarea reporterului de ce profesorii nu-şi pot cumpăra case din meditaţii arată superioritatea mefistofelică afişată de Klaus Iohannis faţă de profesorul umil care trăieşte doar din salariu. Klaus Iohannis arată prin această atitudine arogantă că e un om care nu-i înţelege pe românii care lucrează din greu şi cinstit pe un salariu de mizerie. Această aroganţă faţă de lucrătorul sărac şi cinstit e o paradigmă a clasei politice corupte din ţara noastră. De altfel, e cunoscut faptul că Klaus Iohannis e tartorul mafiei imobiliare din Sibiu şi a retrocedat tot centrul oraşului Forumului German, iar românii au fost alungaţi extra muros, ca în vremea evului mediu, când saşii şi ungurii stăpâneau Ardealul. Al treila motiv pentru care nu-l votez pe Klaus Iohanis e faptul că acesta nu e român ortodox, ci sas de confesiune lutherană. Într-o Românie în care populaţia majoritară de circa 90% este de etnie română, iar peste 80% dintre români sunt de religie ortodoxă, nu pot vota un sas de orientare reformată, cu părinţi cetăţeni străini, care nu recunoaşte tradiţia poporului meu, Sfinţii Părinţi şi pe Maica Domnului, ca mijlocitori direcţi între neam şi Dumnezeu. În ţara mea, unde companiile străine ne dictează economia, iar marile puteri atentează lacom la resursele noastre naturale, nu îmi mai rămâne decât demnitatea să votez la preşedinţia României un român de religie ortodoxă.
DECI!! IN CONSECINTA !! NU AM SA VOTEZ. AM DESTUI PROSTI CARE SA VOTEZE SI PT MINE