Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
06 martie 2012, 10:30:28 • actualizat 06 martie 2012, 10:46:45 (1 ori)
Cipri, eu am facut backup cu Titanium,si inainte de instalare din recowery mod am dat wipe cache si wipe Dalvik cache, (factory reset),am instalat noul rom si dupa instalare inca o data wipe cache si wipe Dalvik cache,si pe urma cu Titanium, am dat restore ,dar nu la toate aplicatiile care le-am avut.(am facut curatenie,aveam multe aiurea care nu mai avea rost sa le pun).
iar pt. contacte ,eu le am salvate pe contul google, dupa flash e foarte simplu ,sincronizare la google si...ai contactele in tel.
inainte de a instala noul rom: te duci in contacte ... select all/ export all undeva pe card. Apoi imediat dupa ce termina dai import all. Numai ca acuma cand dai import te intreaba unde le vrei ... phone/sim/cont de gmail. Selectezi contul de gmail ... . Acuma te loghezi de pe calc pe contul tau de gmail ... si in stanga sus de tot ai contacts .. click si ai acces la toate contactele. De aici mai modifici numele daca vrei (de pe calc o sa-ti fie mult mai usor) << eu de exemplu pt cei de la servici am pastrat la nume, numele de familie, iar la prenume am pus o prescurtare de la servici>> astfel ii "ginesc" rapid cand dau scroll in agenda. Dupa ce termini de aranjat te duci in telefon si faci o sincronizare la contacte. Apoi te duci in contacte/buton meniu/more sau settings/ display options ... debifezi tot ce tine de phone sau sim, si bifezi tot ce tine de gmail. AStfel cand termini asta in contactele tale vor ramane toti pe cei care ii vrei, numai ca in dreptul lor nu o sa mai ai iconita de phone sau sim ci un g (de la gmail). Astfel, nu-ti mai faci griji cand pierzi telefonul, se deterioreaza sim-ul ... iar la reinstalari de romuri .. te duci pur si simplu din nou la contacte/buton meniu/more sau settings/ display options si bifezi iar conturile din gmail.
07 martie 2012, 10:52:07 • actualizat 07 martie 2012, 10:54:26 (2 ori)
Cauti pe google Check Fus Downloader 2.1, program cu ajutorul caruia vei putea gasi rom-ul stock in functie de operatorul de la care l-ai cumparat.
Ca sa-l pui inapoi, il flashuiesti cu Odin.
Daca vrei sa resetezi contorul de flash-uri, ai nevoie de un jig. Contorul nu se poate reseta daca ai un rom peste 2.3.3, decat daca flashuiesti un alt bootloader sau daca pui o versiune de android 2.3.3.
Concret. Flashuiesti tot ce vrei tu custom. Cand te plictisesti, pui android 2.3.3. Apoi resetezi contorul cu ajutorul jigului, flashuiesti apoi rom-ul stock si gata. Daca flashuiesti rom-uri stock, contorul de flash-uri nu se incrementeaza.
nu am gasit ce product code am dar am ales din acea lista 'europe'. faza e ca stiu sigur ca se termina la urma cu 'COA' product code'ul care l-am avut si in lista aia ce am gasit cu COA era de la romania cosmote. ) in fine...il bag pe cel de europe momentan (xeu).
07 martie 2012, 14:59:58 • actualizat 07 martie 2012, 17:57:06 (1 ori)
vad ca nu mai merge sa fac update prin kies... imi spune ca 'dispozitivul dumneavoastra nu accepta upgrade de software prin intermediul kies.'inainte de a baga toate rom'urile (xeu,coa,oro) imi mergea...cu cel original. acum nu mai pot face deloc upgrade cu kies...
edit: l-am pus pe cel de la orange (oro) si vad ca acum imi arata in kies ca am ultima versiune. raman cu el momentan...
Am pus un ROM custom pt ICS (android 4.0.3). Resurrection Remix ics v9.4
E ceva hibrid intre ultimul leak ICS de la samsung si aplicatii google stock. Asta inseamna ca in unele locuri se gasesc elemente de pre android 4 (butoane, slidere, liste, etc).
Ce pot sa spun e ca la capitolul UI, stock ICS, bate iOS. Parerea mea (subiectiva). Mi se pare asa de elegant, clean, noile efecte de rotate si tranzitie, un layout mai bine pus la punct, etc. Acum android 2.3 mi se pare hidos.. Aplicatiile Google arata foarte bine. Ca si minusuri pt acest ROM ar fi: - telefonul se incalzeste mai tare cand il folosesc pt browsing - pare cumva mai lent decat 2.3. Aplicatiile se deschid mai greoi, rotirea imaginii nu se actioneaza asa rapid, etc - radio fm nu mi-a mers