pedro2767 20-01-2012 23:09:58
lazi_xm nu stiu ce probleme ai tu la telefon dar eu si nu numai eu nu am avut problemele care le spui: ( Sunt satul de lag-uri bug-uri fix-uri si alte tampenii).
daca majoritatea SGS 2 ar fi avut problemele care le enumeri tu Samsung ar fii avut probleme mari , si nu cred ca ar mai fii avut asemenea succes de care se bucura in acest moment.sunt nenumarate modele de telefoane aparute la luni distanta de cind sa lansat SGS2 si sunt cam ...anemice.
tu nu ai problema cu pink spot la camera foto ? exista fix pe net.
http://www.google.ro/search?q=galaxy+s2+pink+spot&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-aSau nu ai acel os bug care face ca telefonul sa nu intre in sleep si iti face praf bateria ? ca la ei:
Is anyone else experiencing poor battery life with their Galaxy S 2 ?
After a bit of investigation I've noticed that Settings -> About Phone -> Battery Usage is showing 'Android OS 86%'.
I wonder are other Galaxy S2 owners seeing anything similar and has anyone worked out how to correct it?
I have used an Android device before but I am completely dissatisfied with the Galaxy S2 Battery life. The phone goes flat in about 8 hours.
Any help would be appreciated.
I too am having poor battery life, the phone barely lasts 10 hours. 'Android OS' uses a lot of battery as well. Unfortunately, the S2 battery runs out of juice way too quickly, mine died after about just over 2.5 hours of 'display' time and around 4 hours of music.
I have to recharge mine every 8 hours, so for me its once at midday and then when I go to bed at night.
Your biggest issue is that you are probably running Gingerbread 2.3.3 which has a battery drain issue. Just google 2.3.3 battery drain and you'll see it's quite a problem. It is taking Google/Samsung way too long to address it. I say Samsung because it only seems to be affecting Samsungs phones. I know people running HTC Desire on 2.3.3 and they have no battery drain issues.
Idem si la mine...in 10 ore nu mai am baterie.
pedro2767 21-01-2012 00:10:56
lazi_xm, nu vreau sa te contrazic si nici nu intentionez sa ma cert cu tine , dar si eu am 74 de aplicatii instalate si nu am probleme cu tel. iar la capitolul baterie nu ma pling ,la utilizare medie 2-3 zile, iar daca sunt mai tolerant cu telefonul si nu il folosesc decit pt. convorbiri, dupa cum ai vazut din imaginile expuse mai sus, ajung si pina la 6 zile.deci ceea ce vreau sa-ti spun este ca, eu cred ca ai ceva probleme cu telefonul,incearca sa faci un factory reset,sau sa pui un alt rom iar daca problemele continua ,du-l in service.
deci daca pe tine te tine bateria doar 10 ore nu inseamna ca pe toata lumea, deci nu putem generaliza, sigur are ceva tel.
dupa factory reset cu telefonul chel am probleme. Este awake mai tot timpul cu toate functiile off. Voi cu 2.3.5 sau 2.3.6 poate nu mai aveti probleme, dar eu cu 2.3.4 numa ma chinui. Si nu este update oficial doar daca pun ceva custom. Asta insemnand ca out of the box telefonul este un telefon semimobil.
Note: Posts were merged