Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
01 februarie 2011, 16:38:58 • actualizat 01 februarie 2011, 16:41:30 (1 ori)
buna.recent am achizitionat un c5 nou noutz de la orange,e primu meu telefon cu simbyan .ceea ce ma bate de mult timp ca cap ii gps u lui ,se conecteaza aiurea la internet si daca ii sterg setarile pe acces la internet, boom tot gps u cade nu mai face nimic, nu mai arata pozitia mea ...nimik..teoretic gps are trebui sa fie free(asa cum spune si producatoru) imi da cineva un quick turoial despre chestia asta si daca pot sal fac sa mearga fara sa acceseze netu. multumesc
bogdan94 01-02-2011 16:38:58
buna.recent am achizitionat un c5 nou noutz de la orange,e primu meu telefon cu simbyan .ceea ce ma bate de mult timp ca cap ii gps u lui ,se conecteaza aiurea la internet si daca ii sterg setarile pe acces la internet, boom tot gps u cade nu mai face nimic, nu mai arata pozitia mea ...nimik..teoretic gps are trebui sa fie free(asa cum spune si producatoru) imi da cineva un quick turoial despre chestia asta si daca pot sal fac sa mearga fara sa acceseze netu. multumesc
PS : puteti lasa PM sau daca nu add la yahoo : Bogdanplay_09