Buna seara.
Am si eu o problema:
Am un k810i si intre carcasa fata si cea spate este o dunga gri, din ceva material plastic. E, aceea dunga la mine s-a slabit in partile in care carcasa fata intra in ea, intr-o parte chiar mi s-a rupt portiunea aceea . Asa ca , carcasa nu imi sta bine, Fata e cea mai avariata. Dunga aceea gri, tine carcasa fata deoarece are o piedica, dar l-a mine s-a rupt aceea piedica....
Acum intrebarea mea: Dunga aceea se poate schimba?
Am auzit de carcasa de mijloc, probabil e inclusa si dunga aceasta. ?
A mai avut cineva problema asta? daca da, cum a rezolvat-o, (Daca a rezolvat-o).
Vi-as fi recunoscator daca mi-ati putea raspunde, deoarece vreau sa rezolv problema asta.
PS: La mine filmeaza slab telefonul, nu cred ca baga toti cei 3 Mp, oare de ce ? se poate face o ajustare ?o setare ceva ?
Sper ca am pus unde trebuia topic-ul. Daca nu l-am pus unde trebuia, rog un moderator sa-l mute.
Multumesc
Numa' bine.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Problema carcasa K810i
429 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "Problema carcasa K810i"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
02 ianuarie 2011, 19:58:47 • actualizat 02 ianuarie 2011, 20:12:34 (3 ori)
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
Se poate schimba, desi cel mai bine e sa apelezi la un service pentru asta. Daca e sa o schimbi acasa nu prea vad cum treci de butonul camerei care e inconjurat de aceasta 'bratara'.
La partea de inregistrare nu ai ce face, asta e rezolutia la care poate inregistra telefonul... Poti cel mult sa schimbi framerate-ul prin intermediul unui patch, ceea ce aduce o finete in imaginile inregistrate
La partea de inregistrare nu ai ce face, asta e rezolutia la care poate inregistra telefonul... Poti cel mult sa schimbi framerate-ul prin intermediul unui patch, ceea ce aduce o finete in imaginile inregistrate
02 ianuarie 2011, 21:23:54
Daca spui ca se poate rezolva la service,atunci acolo am sa ma duc, Iti multumesc de raspuns.
Ai auzit pe cineva sa-l fi schimbat ? stii cumva cat a costat?
Multumesc, si iti doresc o seara faina.
Ai auzit pe cineva sa-l fi schimbat ? stii cumva cat a costat?
Multumesc, si iti doresc o seara faina.
Înapoi la Trucuri și sfaturi
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter