Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sal, Se dau: - laptop cu Vista pe el cu o conexiune Zapp prin modem USB - telefon Nokia C6-00 Vreau sa iau net la telefon de conexiunea de la laptop. Vreau sa intru pe ovi store direct de pe tel. Ce-am facut pina acum: - pa laptop am setat o retea ad-hoc transformindu-l intr-un access point. - am dat share la conexiunea Zapp iar la settings am bifat web si IMAP4 Rezultate: - telefonul vede AP-ul si se conecteaza fara probleme - cind sa ma dau cu el pe net imi apare "invalid server name".
Vreau sa stiu daca pot lua net de pe tel in felul asta si daca da unde gresesc sau ce trebuie sa mai fac? A mai incercat cineva asa ceva cu o astfel de conexiune? Multumesc!
Sal, Se dau: - laptop cu Vista pe el cu o conexiune Zapp prin modem USB - telefon Nokia C6-00 Vreau sa iau net la telefon de conexiunea de la laptop. Vreau sa intru pe ovi store direct de pe tel. Ce-am facut pina acum: - pe laptop am setat o retea ad-hoc transformindu-l intr-un access point. - am dat share la conexiunea Zapp din laptop iar la settings am bifat http si IMAP4 Rezultate: - telefonul vede AP-ul si se conecteaza fara probleme - cind sa ma dau cu el pe net imi apare "invalid server name".
Vreau sa stiu daca pot lua net de pe tel in felul asta si daca da unde gresesc sau ce trebuie sa mai fac? A mai incercat cineva asa ceva cu o astfel de conexiune? Multumesc!
Multumesc pt reply! Suna frumos dar din pacate nu am Win7 ci Vista si nu pot sch sist de operare deoarece e laptopul de la munca. Stiam deja de aplicatiile pt win7. Alte idei?