Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
deh, citeam mai sus ceva legat de transpiratie, bai nene, transpiratia "proaspata" nu miroase. Decat dupa ce mai transpiri o data incepe sa duhneasca. Eu folosesc acuma parfumuri de la avon... Imi plac foarte mult. Mai am si unul de la hugo boss, dar inca nu m-am bagat in el.
28 septembrie 2009, 12:31:28 • actualizat 28 septembrie 2009, 12:36:13 (1 ori)
Charisteas 28-09-2009 11:45:11
In magazin sunt scumpe parfumurile. Eu le iau de la cineva care le aduce din strainatate. Pretul unui parfum de 100 ml incepe de la 100 lei.
lo... mha.. masi luase un amic tot asa.. cica sunt aduse din afara... si cand colo mai mult de 6 ore nu persista.. eu m-am dat pe un tricou ... si aveam si geaca de piele pe mine... m-am dat vineri dimineata cand am plecat la scoala.. si duminica am luat iar geaca pe mine.. si se mai simtea parfumul.. asa arata parfumul cu care ma dadusem.. si app am fost si eu afara.. tu crezi ca afara sunt mai ieftine?? e vrajeala asta cu adusu de afara..
whiteboy 28-09-2009 11:47:40
deh, citeam mai sus ceva legat de transpiratie, bai nene, transpiratia "proaspata" nu miroase. Decat dupa ce mai transpiri o data incepe sa duhneasca. Eu folosesc acuma parfumuri de la avon... Imi plac foarte mult. Mai am si unul de la hugo boss, dar inca nu m-am bagat in el.
ce hugo boss ai?? eu am si miroase super.. dar nu m-am bagat in el.. am mai avut o sticla cam acum u nan si de aceea mi-am mi-am mai luat unul
Eu stiu ce cumpar, il cunosc pe om foarte bine de cativa ani, aduce treninguri, incaltaminte sport, etc. I-am dus o groaza de clienti si nu am auzit pe nimeni sa se planga vre-o data.
Asta cu adusul din afara este o chestiune relativa: Cunosc si eu care aduce cosmetice din afara (Bulgaria) la preturi mai mult decat accesibile. Are si un magazin online si afacerea chiar merge. Dar apa de toaleta daca te dai cu ea acum si pleci din casa, in momentul in care ai ajuns in fata blocului, nu se mai simte mirosul.
daca mananci porc,bei,fumezi,miroase si cea proaspata. :c unele parfumuri o mascheaza bine.
lol... un parfum nici odata nu se combina bn cu transpiratia... da un miros mult mai urat... ce naiba e greu sa faci baie macar odata pe zi?? e greu sa faci un dus (nu ma refer la tine sa nu se inteleaga asta vb in general)... / klax adica ce vrei sa zici cu apa de toaleta?? poi eu ce am pe ele parca srie apa de toaleta )
Vroiam sa accentuez faptul ca un produs adus din afara (exceptie alea care vin direct de la sursa sau importator oficial) nu se compara cu un produs original.
Daca pe un produs scrie Hugo Boss, iar vanzatorul spune ca e adus din afara, nu insemana ca este si original!
ma sincer? Nu te cred. De ce? Poi m.am dat cu mai multe parfumuri pana acuma si nah nici unul nu e deajuns sa indeparteze mirosul de tigara. Poi ma duceam in club si pe la 5 6 cand ajungeam acasa... Miroseam numai a tutun. dupa 4-5 h de lasat hainele la aierisit dap se mai simte parfumul. Dar daca vii din club sau undeva sa se fumeze mult nu ai ce face.