Va salut! Am cumparat acum o saptamana un SPV M3000 de la un tip. Am schimbat rom-ul de pe el si i-am pus WM6. Vad ca am totusi cateva probleme cu el.
1. Cand incerc sa-l conectez la wireless vede toate retelele insa nu se conecteaza la nici una din ele. Se mai intampla iarasi ca peste noapte sa vad ca nu-mi mai recunoaste reteaua de orange, si necesita un restart.
Sa fie problema de banda? Ce as putea face?
2. Am incercat sa instalez fisiere .msi si .exe si da eroare. Vad ca doar .cab-urile le ia. Aveti o solutie si pt asta?
3. Am cautat sa pun pe el google maps ca soft de gps, insa vad ca merge doar cand e conectat la net. Exista vreun program de gps care sa functioneze si fara net? Sau macar unul la care sa am hartile accesibile...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
WiFi & citire .exe & GPS pentru SPV M3000
250 vizualizări
1 răspunsuri
Linkuri topic "WiFi & citire .exe & GPS pentru SPV M3000"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Opera Mini
Fisierele msi si exe lle instalezi de pe calculator cu spv conectat la calculator prin active sync iar ca sa se conecteze la gps s-a stii ca nu are gps intern numai daca folosesti un gps extern il poti folosi iar cu wirlessul cred ca problema tine de windowsul pe care il ai pe spv. Te poti duce pe http://forum.xda-developers.com si ai poti schimba windowsul cu unul care nu are probleme la wi-fi .Iar cu semnalul ai poti instala alta versiune radio .
Înapoi la HTC TyTN Series
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter