Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 15 ani
benulnec
Începător
Ultimul acum 15 ani
Geo2000
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

WiFi & citire .exe & GPS pentru SPV M3000

250 vizualizări
1 răspunsuri
autor subiect #1
benulnec
Începător
1 mesaje
din 30/11/2010
05 decembrie 2010, 08:31:46
Va salut! Am cumparat acum o saptamana un SPV M3000 de la un tip. Am schimbat rom-ul de pe el si i-am pus WM6. Vad ca am totusi cateva probleme cu el.
1. Cand incerc sa-l conectez la wireless vede toate retelele insa nu se conecteaza la nici una din ele. Se mai intampla iarasi ca peste noapte sa vad ca nu-mi mai recunoaste reteaua de orange, si necesita un restart.
Sa fie problema de banda? Ce as putea face?
2. Am incercat sa instalez fisiere .msi si .exe si da eroare. Vad ca doar .cab-urile le ia. Aveti o solutie si pt asta?
3. Am cautat sa pun pe el google maps ca soft de gps, insa vad ca merge doar cand e conectat la net. Exista vreun program de gps care sa functioneze si fara net? Sau macar unul la care sa am hartile accesibile...
Publicitate
Publicitate
Geo2000
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Opera Mini
05 decembrie 2010, 13:49:53 • actualizat 05 decembrie 2010, 13:51:57 (1 ori)
Fisierele msi si exe lle instalezi de pe calculator cu spv conectat la calculator prin active sync iar ca sa se conecteze la gps s-a stii ca nu are gps intern numai daca folosesti un gps extern il poti folosi iar cu wirlessul cred ca problema tine de windowsul pe care il ai pe spv. Te poti duce pe http://forum.xda-developers.com si ai poti schimba windowsul cu unul care nu are probleme la wi-fi .Iar cu semnalul ai poti instala alta versiune radio .
Înapoi la HTC TyTN Series
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.017⋅4⋅0