Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
apeluri video
329 vizualizări
5 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "apeluri video"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
04 decembrie 2010, 21:10:25
A reusit cineva apeluri video cu omnia i900 si wm 6.5??
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
04 decembrie 2010, 23:41:19
Am sa-ti raspund eu pana nu se trezeste unu mai rau ca mine.In primul rand daca tot ai creeat un topic nou pentru intrebarea asta stupida nu inteleg de ce ai mai postat-o in inca 5 topicuri 
Apropo de reclama de la vodafone : Ai reusit tu sa schimbi rom-ul la i900 si habar n-ai de ce nu iti merg apelurile video
Foarte simpatic .
BUN ! Si acum RASPUNSUL : apelurile video la i900 nu merg numai cu dialerul samsung , deci daca cumva ai scris vreun rom care nu are dialerul samsung nu ai cum initia un apel video !!!
Cauta-l pe GOOGLE !!!

Apropo de reclama de la vodafone : Ai reusit tu sa schimbi rom-ul la i900 si habar n-ai de ce nu iti merg apelurile video
Foarte simpatic .BUN ! Si acum RASPUNSUL : apelurile video la i900 nu merg numai cu dialerul samsung , deci daca cumva ai scris vreun rom care nu are dialerul samsung nu ai cum initia un apel video !!!
Cauta-l pe GOOGLE !!!
05 decembrie 2010, 13:34:37
Multumesc de ajutor vad ca toti sar in sus parca am gresit ca am cerut ajutor de la voi.
MW Veteran
566 mesaje
din 24/02/2009
05 decembrie 2010, 13:57:23 • actualizat 05 decembrie 2010, 14:03:13 (5 ori)
Nu ai gresit cerand ajutor de la noi
Ai gresit prin faptul ca ai postat acelasi lucru in mai multe locuri
Ai gresit prin faptul ca ai deschis un topic nou
Trebuia sa postezi doar in topicul existent : Probleme Samsung Omnia
Citeste regulamentul acestui forum
Ai gresit prin faptul ca ai postat acelasi lucru in mai multe locuri
Ai gresit prin faptul ca ai deschis un topic nou
Trebuia sa postezi doar in topicul existent : Probleme Samsung Omnia
Citeste regulamentul acestui forum
06 decembrie 2010, 22:10:18
Am reusit fara ajutorul vostru! aici pe forumul asta numai am fost criticat nu ajutat .Inca o data scuze si stergeti topicul.
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
06 decembrie 2010, 22:28:04 • actualizat 06 decembrie 2010, 22:28:23 (1 ori)
pai normal ca esti criticat din moment ce tu ai pus aceeasi intrebare pe 4 topicuri si ai creat unul nou special pt asta FARA SA CAUTI... daca ai fi cautat prin topicurile pt Omnia ai fi aflat ca apelurile video merg doar cu dialerul standard si ca trebuie activat phone skin folosind advanced configuration tool sau alta metoda... cel putin ultima parte, activarea phone skin, i-am spus-o eu cuiva pe topicul de aplicatii, daca nu ma insel, acum vreo 10 zile...
TOPIC INCHIS!
TOPIC INCHIS!
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter