Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nici o versiune oficială de Opera Mini nu functionează pe Motorola V360 cu APN: "wap".
mie imi merg toate versiunile oficiale cu apn wap pe v360
Da, aveti dreptate... Pe Motorola V360 merg toate versiunile de Opera Mini cu APN: "wap". La versiunile oficiale trebuie schimbat protocolul din "Socket" in "HTTP" pentru a functiona Opera Mini cu APN: "wap" pe Motorola V360.
Baieti azi la servis am avut ceva timp liber si mam gandit sami pun un soft din asta modat!dar ce sa vezi lam pus tot si cand am terminat de flashuit telefonul tot romanea in bootloader!Deci eu personal nu am sa mai folosesc din astea niciodata!Ca sami pun din nou alt soft a trebuit sai fac testpoint! si am reusit sa mil resoftez
de ce sa nu iti faci softul dupa bunul plac cand se poate? Eu am modificat softul la un motorola v3 razr si am ajuns pe la 10 mb memorie libera.
am instalat opera mini simi merge perfect dar acum intimpin alta problema cind intru cu opera la scris mesajul imi apar mai multe caractere deodata, am intrat la enter mode si am dat pe caracterul potrivit dar degeaba. Ma poate ajuta cineva si pe mine, va rog...
stie cineva de unde pot lua programul: MMA ADVANCED EDITOR si pt marirea vitezei la mp3-uri programul: MONSTERPACK ? Aceste programe se pot instala doar de pe P.C. sau si direct de pe telefon?