Arnold Daniel | 26.03.2010 18:26
1 din 2 utilizatori au considerat util acest review
Rating:
Se instaleaza in bay-ul de floppy, este mai scurt deci i-l veti prinde doar in 2 suruburi, cele din spate, citeste tot ce zic ei ca citeste, a functionat din prima, nu are drivere, nici nu sunt necesare, cel putin nu pentru Win7, l-a recunoscut si instalat imediat. Este identic cu cel din foto, va trebuie un slot usb liber pe placa de baza si atat. Cat timp va functiona la banii astia...asta e, daca se strica, pt 20 ron luam altul, nici nu ma mai deranjez pt service... Arata si bine pe o carcasa neagra (Spire Rolo). Are doua leduri discrete in dreapta, unul rosu de stare, care sta aprins permanent si unul verde care se aprinde la introducerea unui card sau stick. Va spun toate acestea pt ca in cutie nu gasiti decat patru surubele. Nu are drivere, manual sau instructiuni. Ma repet, nici nu are nevoie.

///
alex m | 31.08.2010 17:27
1 din 1 utilizatori au considerat util acest review
Rating:
Am windows 7. La mine nu deschide carduri de tip CF si Micro SD. Primesc eroarea This device cannot start. (Code 10). Nu am reusit sa gasesc nicaieri drivere.
Mi le deschide in linux in schimb.
Detii un astfel de produs?: Da
Ai recomanda acest produs unui prieten?: Nu
Cat timp ai utilizat acest produs?: 3 luni-1 an
Cum iti descrii nivelul de cunostinte in legatura cu acest produs?: Peste medie
A fost util acest review?DaNuComentarii (2) Review inadecvat
Precedentul reviewUrmatorul review
Comentarii
Pagina: 1
Holban Alexandru | 14.10.2010 01:51
si eu am primit aceiasi eroare ,am 2 card readere.. am rezolvat problema in felul urmator:am mutat fisa de usb pe alt port si dupa mi-a mers.. App. alex daca nu iti merge lasa-mi un mail si te voi contacta penmtru solutie..
A fost util acest comentariu?DaNu Comentariu inadecvat
Mutu Nicolae-Dan | 04.11.2010 14:02
si eu aceiasi problema,numai ca la mine imi spune ceva de genu "sa constatat o problema cu driverele bla bla..."