Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
sal , am un nokia n86 si orice instalez imi baga automat pe memoria telefonului , nu pe cei 8gb interni am mai avut inca un model acum ceva timp si mereu ma intreba unde vreau sa instalez ...rog pe cineva sa ma ajute daca stie cum pot seta sa nu mai instaleze automat
30 octombrie 2010, 10:07:34 • actualizat 30 octombrie 2010, 10:09:31 (2 ori)
'automat pe memoria telefonului , nu pe cei 8gb interni'-asta nici eu nu am inteles. pai atita are interni nu? Apropo, de obicei aplicatiile de sistem se intimpla sa le instaleze automat in memoria interna(8gb) Dai un search si gasesti mai multe topicuri, unu se numeste - Semnare aplicatii Symbian S60 9.1, 9.2, 9.3, 9.4, ... La sectiunea bloguri vei gasi cum cu semnari sau hackuit. Nu stiam de modelul asta. impresionanta camera, si in general telefonul. PS.Asta a fost topicul nr.7 ce ai deschis cu Intrebare...