)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Rock Zone
9 326 vizualizări
944 răspunsuri
Linkuri topic "Rock Zone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2015 mesaje
din 13/03/2007
1 aprecieri
20 mai 2007, 13:18:07
Lol...Disturbed sunt nimic fata de Cannibal Corpse, Dimmu sau Cradle. Fa rost de astea si-o zici ca ti-au intrat dracii in calculator
)
)
NokiaN70-1
Am fost la concert Cannibal Corpse! Sunt killer,nu am auzit bine o saptamana!
MW Addicted
2015 mesaje
din 13/03/2007
1 aprecieri
20 mai 2007, 13:23:22 • actualizat 20 mai 2007, 13:23:30 (1 ori)
:D
Ai vazut cum dadeau din par, zici ca aveau elice
)
Ai vazut cum dadeau din par, zici ca aveau elice
)
NokiaN70-1
Dap,au facut morisca din par! Uite o poza de la show: http://mobilewave.ro/upload/files/jpg/Cannibal.jpg !
MW Addicted
2015 mesaje
din 13/03/2007
1 aprecieri
20 mai 2007, 13:29:23
Stii melodiile "Fucked with a knife" si "Post mortal ejaculation"?
Sunt tari tari! De fapt toate cantecele lor sunt bestiale! Mie-mi vine sa ma dau cu capu de pereti cateodata cand ii ascult
Sunt tari tari! De fapt toate cantecele lor sunt bestiale! Mie-mi vine sa ma dau cu capu de pereti cateodata cand ii ascult
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonP990i
Nu prea ma tenteaza,multumesc
NokiaN70-1
'fucked with a knife' au dedicat-o la fetele din sala!
MW Addicted
2015 mesaje
din 13/03/2007
1 aprecieri
20 mai 2007, 13:35:00
Dap, stiu
) Uite aici melodia "fucked with a knife", live(Live Cannibalism)... Pt cei care nu stiu
download
) Uite aici melodia "fucked with a knife", live(Live Cannibalism)... Pt cei care nu stiu
download MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
Windows CE
Muzica ar cam trebui simtita sufleteste. Si rock-ul are limitele lui, trebuie foarte bine selectat. Consider melodiile date exemplu de catre Yoz niste prostii, tampenii.
Si trupele de rock umane canta frumos, pot schimba starea sufleteasca a omului si pentru asta e facuta muzica.
Si trupele de rock umane canta frumos, pot schimba starea sufleteasca a omului si pentru asta e facuta muzica.
MW Addicted
2015 mesaje
din 13/03/2007
1 aprecieri
20 mai 2007, 13:44:26
Ai dreptate Dico...Dar si rockul asta tembel de care zici tu tot o stare sufleteasca iti ofera
Rockul asta tembel iti da curaj...pentru asta se canta, nu stiu daca ma intelegi. Iftimoaie cand intra in ring, intra pe melodia de la Altar, care, ii da curaj in lupta. E totusi o senzatie sa zbieri ca dementul si sa dai din cap...unii nu inteleg, dar noi stim
Rockul asta tembel iti da curaj...pentru asta se canta, nu stiu daca ma intelegi. Iftimoaie cand intra in ring, intra pe melodia de la Altar, care, ii da curaj in lupta. E totusi o senzatie sa zbieri ca dementul si sa dai din cap...unii nu inteleg, dar noi stim
NokiaN70-1
Yoz,pe 31 mai vine Behemoth!
MW Addicted
2015 mesaje
din 13/03/2007
1 aprecieri
20 mai 2007, 13:47:29
Polonezi parca nu? 2 bad for me...a doua zi am banchetul, nu pot sa ajung beat la scoala
NokiaN70-1
http://www.wikihow.com/Appreciate-Death-Metal un articol cum sa apreciezi death metal.
MW Addicted
2015 mesaje
din 13/03/2007
1 aprecieri
20 mai 2007, 13:50:56
Am citit si eu asta... Eu intr-adevar apreciez rockul, orice tip, este o muzica foarte greu de cantat ! Mai ales death metalul, cu atatea riff-uri si masuri complexe...In melodia "Puritania" de la Dimmu Borgir, nu pot sa inteleg cum bate tobosarul de 10 ori pe secunda(la interval de 2 secunde) din toba mare...
NokiaN70-1
eu am luat bilet. E trupa mea preferata.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter