Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
01 ianuarie 2007, 15:08:59 • actualizat 01 ianuarie 2007, 15:12:55 (1 ori)
Sper sa nu incalc nici o regula dar am gasit ceva jocuri si programe aici http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=218112&page=6 Scuze dar e ultima data cand deranjez, imi puteti spune daca e vreun program cu care as putea vedea imiginile gif animate si eventual cum as putea sa le pun ca wallpaper pe spv c600. Multumesc anticipat
imi puteti spune daca e vreun program cu care as putea vedea imiginile gif animate si eventual cum as putea sa le pun ca wallpaper pe spv c600. Multumesc anticipat
Pentru vizualizarea gif-urilor este excelent Resco Photo Wiever, animatiile pot fi puse pe home screen doar cu ajutorul unui plugin care din pacate este contracost.
IExploser este un browser bazat pe Internet Explorer si in plus permite deschiderea mai multor pagini simultan. NetCF 2.0 este o componenta utilizata de o parte din cele mai noi jocuri si aplicatii (ex: IExploser)
Ce alte aplicatii pot afisa fisiere PDF?Tampenia aia de RepliGo nu merge.Daca puteti puneti va rog si un link da sa se poata descarca cu tel.nu de pe PC.Tornado Power Control poate fi descarcat direct cu tel?
am instalat vito audio notes dar intampin aceeasi problema ca si cu alt program similar de inregistrat convorbirile... eu ma aud perfect dar interlocutorul e aproape de neinteles... doar cateva cuvinte...
eu am folosit PM Recorder pt inregistrat convorbiri si ca reportofon... am patit si eu de 2 ori pana acum sa nu-l aud ca lumea pe cel cu care vorbesc, dar in rest a mers perfect... chiar ti-l recomand, plus ca e free...