Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
La mine nu merge, da' pe alt forum au zis altii ca le-a mers pe spv c600... nu stiu cum, ca la mine se blocheaza telu' si tre sa scot acumulatorul ca sa mearga iar.
am incercat cs-ul si mi pe incarcă ca pe computer dar dupa ce termina ramane ecranul gri si cam atat. totusi aud sunete cand apas sa trag si sa incarc arma.
Salutari.Pt note,cel mai bun este Smartphonenotes care se si sincronizeaza cu outlook-ul?Dar pt inregistrarea convorbirilor si ca reportofon care este?De unde se pot downloada(nu versiune trial)?Vre-un hub ceva stiti?Multumesc anticipat.
18 noiembrie 2006, 22:22:19 • actualizat 18 noiembrie 2006, 22:23:14 (1 ori)
kym 18-11-2006 18:11:53
Salutari.Pt note,cel mai bun este Smartphonenotes care se si sincronizeaza cu outlook-ul?Dar pt inregistrarea convorbirilor si ca reportofon care este?De unde se pot downloada(nu versiune trial)?Vre-un hub ceva stiti?Multumesc anticipat.
Gasesti aplicatii full pentru smartphone pe www.spv-smartphone.tk inclusiv ceea ce cauti tu kym.