crz, incearca asta :
http://mobilewave.ro/upload/files/cab/m2simcopy.cab
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii si jocuri pentru WM5.0 QVGA (SPV C600 aka HTC Tornado, etc)
66 520 vizualizări
2 147 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii si jocuri pentru WM5.0 QVGA (SPV C600 aka HTC Tornado, etc)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
ce ziceti de app metro?e o app ce contine informatii si ghid al transportului public din peste 300 orase de pe glob si asta nu e tot,intre cele 300 se afla si 9 orase din Romania.Mi se pare f interesanta si utila,e free si o puteti lua de aici Metro creeati un folder metro,dezarhivati folderele pocketpc.zip,nordic.zip,doc.zip. 2.zip in metro iar la allpart1.zip allpart2.zip si allpart3.zip le schimbati extensia in rar si dezarhivati folderul all in metro.instalati cab.ul si enjoy.la optiuni-network va apare lista cu orasele,alegeti orasul,vor apare 2 campuri goale si mai jos strazile,veti vedea ca nu puteti alege nimic in campurile goale iar daca dati go va da eroare ca nu ati bagat locul de plecare,secretul e sa scrieti o litera si va apare lista incepand cu litera aleasa,faceti asa si ptr pct de plecare si ptr sosire dupa care dati go.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
30 iunie 2006, 23:00:12
eu calatoresc destul de rar cu metroul ,deci pentru mine e inutila
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
cint,dupa cunostintele tale cate orase din romania au metrou?ptr ca am mentionat ca sunt 9 orase din romania
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
30 iunie 2006, 23:09:19
sorry
n-am fost atent. eu stiu doar in Bucuresti. Dar ma rog...intram in UE... cine stie..poate ajungem si noi la 9 orase cu metrou ..in urmatorii 9 ani...
n-am fost atent. eu stiu doar in Bucuresti. Dar ma rog...intram in UE... cine stie..poate ajungem si noi la 9 orase cu metrou ..in urmatorii 9 ani...
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
9 ani?poate 90
) revenind la subiect mi se pare faina app si utila,alegi pct de plecare si de sosire si primesti info ca de ex. iti spune ruta,cate statii sunt,cat timp faci,de cate ori schimbi mijlocul de transport,e simplist dar in acelasi timp util.
) revenind la subiect mi se pare faina app si utila,alegi pct de plecare si de sosire si primesti info ca de ex. iti spune ruta,cate statii sunt,cat timp faci,de cate ori schimbi mijlocul de transport,e simplist dar in acelasi timp util. 好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
30 iunie 2006, 23:31:58
asta cu cat timp faci...e relativa chestia. intr-un oras aglomerat devine un infern traficul in comun. utilizatorii ratb siu de ce...
apropo,ca sa nu fiu offtopic ,au mai aparut niste joculete pentru c600. Verificati airfagev si ce mai era. PS:care sunt controalele la sudoku?
apropo,ca sa nu fiu offtopic ,au mai aparut niste joculete pentru c600. Verificati airfagev si ce mai era. PS:care sunt controalele la sudoku?
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
pls poate lua cineva Sniper sa extraga cab-ul si sa-l puna sa-l luam si noi? Sniper
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CElucian 01-07-2006 00:34:47
pls poate lua cineva Sniper sa extraga cab-ul si sa-l puna sa-l luam si noi? Sniper
MW Lurker
217 mesaje
din 29/06/2006
01 iulie 2006, 12:16:58
Nu reusesc sa gasesc sub nici o forma codul de ativare pentru PTab. Incerc de 2 luni. Am gasit o versiune sparta in limba rusa, dar nu ma ajuta.
Sper sa fi fost altcineva mai norocos si sa-l aiba full.
Evident il vreau si eu.
Sper sa fi fost altcineva mai norocos si sa-l aiba full.
Evident il vreau si eu.
Începător
26 mesaje
din 13/06/2006
01 iulie 2006, 13:42:51
salut stie cineva daca exista o versiune "skype"care sa mearga pe c600,ceva skype for smartphone,ca am incercat ceva pt pocketPC si imi spune "fisierul de instalare nu este conceput pentru acest dispozitiv",speram sa mearga cu toate ca e pt pocketPC si c600 e smartphone...........
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
sal.am eu vs full a PTab dar sa vad cum o sa o pun.cat despre skype am si asta dar nu am reusit sa fac ceva ptr ca nu am cont si nici nu stiu cum sa fac.sa-mi faca cineva un cont ca sa verific daca merge.oricum din cate am citit in mod normal ar trebui sa mearga pe tel cu procesoare peste 250 Mhz si ce e mai important cu WiFi.am citit undeva ca a incercat cineva prin conexiune cu pc si nu auzea decat ceva bazaituri parca.oricum chiar daca ar merge ar trebui sa mearga cu apn internet deci...
MW Lurker
217 mesaje
din 29/06/2006
01 iulie 2006, 22:20:00
AM gasit un viewer de poze superTARE insa nu am un key generator pt el. Poate gasiti voi.
Resco_Photo_Viewer_v.5.20
http://www.smartphone.net/software_detail.asp?id=55
De asemenea pentru "profimail_smartphone_lcg_2_51" nu gasesc key generator.
Sper sa aiba cineva sansa sa gaseasca si sa puna pa forum key generator pt aceste programe.
Resco_Photo_Viewer_v.5.20
http://www.smartphone.net/software_detail.asp?id=55
De asemenea pentru "profimail_smartphone_lcg_2_51" nu gasesc key generator.
Sper sa aiba cineva sansa sa gaseasca si sa puna pa forum key generator pt aceste programe.
MW Lurker
217 mesaje
din 29/06/2006
02 iulie 2006, 13:21:46
Am gasit key generatorpt Resco_Photo_Viewer_v.5.20, cine il doreste sa-mi lase un PM cu numele pentru care doreste sa-i generez codul si eu i-l voi trimite cat de repede posibil.
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
da de ce nu pui direct key generatorul,sau vrei sa detii monopolul?
Înapoi la Software Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter