Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
15 noiembrie 2007, 23:58:58 • actualizat 16 noiembrie 2007, 00:01:32 (2 ori)
Mplayer Un excelent player,care nu necesita instalare!! "Advantage of mplayer: -- Full support of streaming -- supports all real media formats including streaming. -- Supports RV40, RV30, R20 , sipro , cook and atrac codecs. -- Supports MP4 streaming over RTSP. -- All flavors of Flash video are supported. -- Uses coremp4 for MP4 decoding."
Nu are absolut nicio interfata grafica. Doar Open si se aude melodia. Nu tu egalizator...nimic. Sper sa nu fie din cauza telefonului meu. Sau e doar pt streaming?
21 noiembrie 2007, 01:34:02 • actualizat 21 noiembrie 2007, 01:35:59 (1 ori)
moalesipufos 04-11-2007 01:43:02
Pe mai multe rom-uri am intalnit la instalarea unor programe,urmatorul mesaj: "x requires the installation of netcf.phone.wce4.armv4.cab for it run properly.Install the Cab file before running this application!" La ce se refera mai exact,la o varianta de netcf?
Salut! Problema asta am avut-o si eu. Este vb de platoforma .net 1.0 iar tu pe mobil se poate sa ai instalat .net 2.0. Problema e ca MS-ul nu le vrea instalate pe amandoua (se verifica una pe alta la instalare)
Uite aici fix-ul pt a instala si .net 1.0 (asta in cazul in care ai nevoie de ea)
21 noiembrie 2007, 19:57:47 • actualizat 21 noiembrie 2007, 20:02:23 (1 ori)
si nu apar probleme? de compatibilitate sau erori?ca am mai pus odata un net cf antic pe s200 cu romul de wm6 si l-am pus pe butuci .a trebuit hard reset. ah,voi ati testat numai pe smartphone? si mie mi-e dor de sniper
.net 1.0 sau ala de trebuie lui sniper unde se gaseste? preferabil cel ce se instaleaza pe card da nu era parca 2.0 ?
inca o mica problema...eu nu pot lua fisierul de acolo. poate il muta cineva pe sharemobile .thx