Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
ca sa revina la luminiozitatea normala eu ii dau Menu -> reset brightness
Asta o faci din care meniu? ca nu gasesc nicaieri reset brightness :-( @Relu si mie mi se intampla la fel. am tot rom'ul original... So, nu facem nimic cu update'ul asta? arata totusi bine. poate reusesc ceva campionii de pe aici. No?
din care meniu dai tu reset brigtness nu gasesc nicaieri la mine asta... in registri nu am gasit nimic care sa permita accesarea optiunilor din meniu... totusi parca ies pozele mai bine, nu stiu ce sa zic... sa vedem poate apare ceva mai nou sau macar niste tweak-uri pt asta...
11 aprilie 2007, 08:19:44 • actualizat 11 aprilie 2007, 08:34:16 (1 ori)
cum sa nu va apara optiunea reset brightness .... la mine apare la Menu -- > pe pozitia a 8-a Reset Brightness ... probabil o fi din cauza romului ... iar in cazul asta nu prea se poate fixa nimic ... eu am romul de qtek 8310 .... si merge super e mult mai tare decat camera versiunea preinstalata pe tel
uitati-va la pozele de mai jos ... sa vedeti unde ar trebui sa va apara "Reset Brightness"
Deci pana la urma sa inteleg ca totul tine de ROM? Naspa rau. Chiar era fain update'ul... poate scot astia si pentru rom'ul original. Totusi merge pe 8310 si pe AKU... deci slabe sperante. Ce aiurea! :-(
nu fi suparat @tonycoolro ... gandeste poziti camera v4.0 are si ea nevoie de niste fisiere mai updatate ale rom-ului probabil de ai nu merge ... slabe sanse sa se faca o versiune care sa mearga pe rom-urile mai vechi ... e ca la windows-ul pe pc ... gandestete in ziua de az daca ai sa zicem win 98`u nu mai poti instala o gramada de program ... cam asa e si la tel se pare
nu fi suparat @tonycoolro ... gandeste poziti camera v4.0 are si ea nevoie de niste fisiere mai updatate ale rom-ului probabil de ai nu merge ... slabe sanse sa se faca o versiune care sa mearga pe rom-urile mai vechi ... e ca la windows-ul pe pc ... gandestete in ziua de az daca ai sa zicem win 98`u nu mai poti instala o gramada de program ... cam asa e si la tel se pare
11 aprilie 2007, 13:08:28 • actualizat 11 aprilie 2007, 13:41:47 (1 ori)
până la urmă o să-mi schimb și eu rom-ul pt asta ies pozele mai bine... mai aștept să termin cu garanția și să-l trimit o ultima oară în service pt joystick...
am scos acum camera 4 și mi-au dispărut și mie icon-urile de la camera...
WM Zone incerc sa fac o colectie de aplicatii si jocuri pe WM5 pe site-ul de mai sus... va fi actualizat in functie de timpul care il am liber si pe masura ce apar aplicatii utile...
mersi de impresie... de chestia cealalta, nu pot spune nimic, dar vezi tu pe acolo
de umplut, cum am zis, depinde cum avem timp, suntem 2 care am facut site-ul si avem de gand sa-l actualizam cat mai mult posibil... tot ce vezi acolo e rezultatul a cateva ore bune, timp destul de mult, principala cauza fiind modul de upload al fisierelor... sper sa va placa si sa-l folositi cu incredere...