Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
cine ma ajuta si pe mine cu un script care sami faca redirectionarea la pagina wml daca intru cu telefonul sau cea html daca intru cu pc-ul?cand intru pe site sa ma dea la versiunea potrivita in functie de browser
nu ai nevoie de o functie. declari variabila respectiva de tip char si ii atribui codul fara ghilimele(ex: char variabila=42). daca ai nevoie de un sir sau alceva folosesti biblioteca string.h(#include <string.h>)
nu ai nevoie de o functie. declari variabila respectiva de tip char si ii atribui codul fara ghilimele(ex: char variabila=42). daca ai nevoie de un sir sau alceva folosesti biblioteca string.h(#include <string.h>)
ok. Am inteles. Asta merge daca introduc codul ascii in sursa. Dar daca il citesc de la tastatura?
are cineva un mediu de programare c care sa mearga simplu(cum e borland c 3.1) dar care sa ruleze sub windows si sa permita mai multe gen copy&paste,erori detaliate,etc.cam cum este visual c++ dar sa nu fie necesar sa fac mereu proiect nou,etc.
24 noiembrie 2008, 15:41:49 • actualizat 24 noiembrie 2008, 16:05:13 (2 ori)
pai are si c++ 3.1 aceasta obtiune de a rula sub windows, noi o folosim la informatica ca cel sun ms-dos nu merge pe proiector cauta in folderul bin dupa bcw.exe uite aici kitul pentru BC 3.1 - Download... [20.5 mb]
Nu imi da nicio eroare dar nu se modifica numele fisierului.
Pai $target trebuie sa contina noul nume. Efectueaza modificarile inainte de move_uploaded_file() Si ar fi indicat sa folosesti str_replace in loc de ereg_replace, ultima functie mananca mai multe resurse.
are cineva un mediu de programare c care sa mearga simplu(cum e borland c 3.1) dar care sa ruleze sub windows si sa permita mai multe gen copy&paste,erori detaliate,etc.cam cum este visual c++ dar sa nu fie necesar sa fac mereu proiect nou,etc.
Nu imi da nicio eroare dar nu se modifica numele fisierului.
Pai $target trebuie sa contina noul nume. Efectueaza modificarile inainte de move_uploaded_file() Si ar fi indicat sa folosesti str_replace in loc de ereg_replace, ultima functie mananca mai multe resurse.
Multumesc de idee. A mers daca am pus redenumirea inainte de move_uploaded_file(). Cu funtia str_replace pot inlocui mai multe tipuri de caractere in acelasi timp? De exemplu am fisierul MobileWave's cool.exe si vreau sa inlocuiesc caracterul ' si spatiu cu _ . Ca sa inlocuiesc spatiul am nimerit ( $new_file_name=$random_digit."_".ereg_replace(" ","_",$file_name); )dar ca sa inlocuiesc si ' cum fac? Se pot pune mai multe string-uri in aceeasi functie?
Geopsi 24-11-2008 15:39:13
Incearca C++ Builder. Il foloseam mai demult ca sa fac executabile la programele .
Am incercat asa dar... sa iau iar ca exemplu fisierul MobileWave's cool.exe . Mi-l redenumeste in s_cool.exe. Imi afiseaza doar ce e dupa ultimul ' din numele fisierului.