Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
27 mai 2007, 23:02:52 • actualizat 27 mai 2007, 23:03:48 (1 ori)
@Last1Left bafta pt asta iti recomand sa citesti pe php.net. Acolo GASESTI ifnormatii utile. sau mai poti downloada manualul php si sa-l ai la indemana
nu asa se invata, pui intrebari aiurea.. hai ca mai zic sa intrebi ceva mai serios
27 mai 2007, 23:11:05 • actualizat 27 mai 2007, 23:13:44 (1 ori)
DSF 27-05-2007 23:02:52
@Last1Left bafta pt asta iti recomand sa citesti pe php.net. Acolo GASESTI ifnormatii utile. sau mai poti downloada manualul php si sa-l ai la indemana
daca as avea pc cu net as intra si pe php.net . cam cat ocupa manualul php si daca se poate un link direct? e aproape gata scriptul. mai am de facut scriptul pt search si o pagina pt admin. sper ca marti sa il urc pe server
Care ma "invata" si pe mine 'sesiunile' in php?In principiu stiu ce reprezinta si la ce folosesc,dar pentru ca nu prea am lucrat cu ele nu stiu sa folosesc acesta parte a php.ului.As avea nevoi de niste exemple sau daca are cineva un tutorial....aaaaaa......si nu ma trimiteti la manualul php pentru ca "am fost" deja pe acolo.
Salutare!! cine ma ajuta cu o problema!e urgent,imi trebe pana luni dimineata! e c++ ...cine se pricepe? /// dandu-se oricare 2 vectori, a si b dedimensiune n,cu componente reale, sa se calculeze cosinusul unghiului dintre cei 2 vectori,utilizandu-se o functie pentru calculul produselor scalare necesare rezolvarii problemei(a*b,a*a,b*b) mersi)