Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
25 august 2010, 19:59:13 • actualizat 25 august 2010, 20:01:49 (1 ori)
da tot nu merge nu stiu ca naiba sa mai fac ar mai fi o problema de ce de pe browserul telefonului nu pot intra pe forum[nu pot sa ma loghez] adica nu imi apar acele casute in care se introduce username si parola
am incercat mai multe dar,inainte sa le downloadez imi apare unde sa le salvez telefon/card si mi le salveaza in fisiere necunoscute si cand dau la optiuni nu imi apare instalare dupa download revine in browser nu ma intreaba daca le deschide deja m-am obisnuit ma joc pe lg ke970 si folosesc motorola pentru browsing as folosi numai lg dar are "rotita" stricata si din cate am inteles de la ala de la service ca este folia stricata => 100 lei [criza]
incep sa cred ca nu telefonul este problema in cazul tau. daca forumul este asa mort de ce nu te duci cu el in service, unde nu mai este moka totul, si aia sunt vii!
02 septembrie 2010, 21:35:53 • actualizat 02 septembrie 2010, 21:36:28 (1 ori)
nu am vrut sa va supar dar eram nervos pentru ca doar 2 citesc acest topic imposibil ca doar 2 sa se priceapa deci nu cred ca e posibil sa instalez aplicatii pe telefonul meu nu? cu motomidmad pot face ceva? este compatibil cu telefonul meu?:S