Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
k300 e mai nou decat k500. eu am k500 de un an si n-am nici o problema cu el. k300 mi se pare mult mai urat, plus ca are si display de kkt, atat prin dimensiuni, cat si prin culori. se vede totul in nuanta de galben si mov aburit. la k500 sunt culorile vii, iar iluminatul butoanelor e mult mai interesant noaptea decat la k300
Mie mi se pare mult mai frumos si mai finut K300i decat K500i,mp3-urile se aud mult mai tare si mai clar pe k300i iar in ciuda displayului mic K300i se situeaza printre primele 10 cele mai bune telefoane la java din lume(poti sa te interesezi,K500i nu se afla in acest top din moment ce pana si 3220 il intrece ).K300i are o viteza mult mai mare in meniu.
acum 2 luni,un prieten d'al meu si-a luat k300i si intotdeauna cand raspundea la apeluri,se auzea un sunet,gen cand faci poza,dar mai rau..acum a calcat pe el,s-a spart ecranul si nu se poate face la service...
23 aprilie 2006, 18:12:58 • actualizat 23 aprilie 2006, 18:15:14 (1 ori)
Ce am gasit pe gsmarena: What is really surprising about Sony Ericsson K300 is the extreme speed, with which it manages the applications created in the mobile Java. When tested with jBenchmark 1.0 | 2.0 it performed the stunning result of 3773 | 175, which sends it among the first top ten java mobile phones. None of us really expected such an excellent performance from a device of the class given. What's more, this mobile's Java application is accompanied by the 3D technology Mascot Capsule Engine Micro3D Edition, which is meant to fasten the creating of tri-dimensional games and their playing process.
lk1 23-04-2006 18:12:37
acum 2 luni,un prieten d'al meu si-a luat k300i si intotdeauna cand raspundea la apeluri,se auzea un sunet,gen cand faci poza,dar mai rau..acum a calcat pe el,s-a spart ecranul si nu se poate face la service...
asta am citit si in cartea lui pe net,asa e si la Siemensuri dar chestia asta se poate dezactiva.Sunetul ala face o data pe minut in timpul unui apel ca sa te avertizeze cand trece 1 minut.
eu nu ma plang de java la k500 si fii sigur ca merg mai multe jocuri decat pe k300 (si merg bine la rezolutie mai mare) nu cred ca am ajuns atat de disperati incat sa spunem ca k300 e mai bun decat k500 , nu?
Fiecare telefon e bun,depinde pentru ce este folosit iar mie K300i mi se pare perfect(pt mine).Pot sa-mi iau K500i daca vreau nou in cutie cu cablu de date si casti la 290 ron dar nu vreau fiindca nu imi place absolut deloc mai bine imi iau Siemens MC60.
MC60? ) man grow up! stiam ca fiecare e cu obsesiile lui, dar nici chiar asa. pe bune. ti s-a pus pata pe k300 ca ar fi nush ce frumusete de tel (de fapt e oribil dar ma rog... e parere subiectiva) de parca ai fii o fata 'uuuu, e urat, imi iau altul, streaming? ce-i aia? display? ce-i aia? important e ca e roz sau negru sau cu briz-briz-uri, sau ca nu suport un tel mai bun'. iar la faza cu MC60, si un copil de 10 ani rade de tine
k700i e mai bun decat k300i, k508i iarasi e mai bun decat k300i, pt ca e aproape un k500i cu alt design. doar ca am vazut ca e putin inferior la infrarosu fata de k500i
Marius,no-offence... incepusesi promitator..6600,spv c500... dar decat sa iei k300i mai bine mai rabzi putin si ramai cu ce ai si iti iei ceva mai bun mai tarziu. La k300i ai o sansa foarte mare sa te plictisesti repede de el... Si ecranul e 128 x 128 la k300i nu? eu zic ca nu merita .
23 aprilie 2006, 20:38:35 • actualizat 23 aprilie 2006, 20:40:26 (1 ori)
Marius Daca tu vrei sa-ti iei k300, n-ai decat, eu iti spun ca din cei pe care ii stiu cu k300 regreta ca n-au dat 500.000 in plus pt un k500 (la liber). Fa cum crezi, daca tie iti place iti doresc sa te tina 100 de ani si sa nu te saturi de el :-)