Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
stiu, ca asa fac, dar e suparator...si uneori imi da eroare, si mi-se-nchide opera, noroc ca atunci cand o redeschid, se duce direct pe paginile care-am fost opera 9
"nu a gasit nimeni ceva setari sau un browser ca sa nu mai apara mesajul cu "XML parsing failed: mismatched tag (Line: 106, Character: 2)" ? stiu ca s-a mai discutat problema asta, dar nu se poate face nimic? cel mai clar exemplu de site care nu merge: www.orange.ro ___________"
Mai oameni buni incercati va rog Opera 9 ,( s-au postat adrese de unde-l gasiti), si un sfat Reinstalati-va Windowsul apoi pe "curat" instalati si Opera 9 si nu veti mai avea probleme altfel o lungim pana la anul
@mosul din cauza portocalei i-ti apare asa unele pagini...Se pare ca au bagat ceva filtre ...Paginiile corespunzatoare se deschideau mai greu si ingreuna traficu...Dar ai incercat variantele postate mai jos de colegii nostri?
@cint Atentie ca nu scriu de 10x. In OPERA9 dupa ce l-ati instalat si configurat, scrieti in bara urmatoarea comanda opera:config Va apare un meniu, bifati "Show all" si cautati "XML Load External Entities" si "XML Validate" ambele optiuni sa fie dezactivate. Acum la incarcare unei pagini cu eroarea "XML..." (vezi: www.orange.ro) click pe "Reparse document as HTML" si gata apare pagina!
30 ianuarie 2006, 18:42:38 • actualizat 30 ianuarie 2006, 18:44:03 (1 ori)
GATA!!! Intrai cu opera 9 si vazui si eu unde... a mers orange.ro dupa ce am dat aia...sas speram ca si celelalte situri vor merge.Ce e naspa,e ca dupa fiecare link trebuie data optiunea aia,dar decat deloc...
(click pentru marire)
lol,am scris cam in acelasi timp.eu asteptam sa se incarce imaginea pe xs.
Eu zic ca e diferenta intre opera 8.51 si opera 9 merge mult mai bine,daschide si paginile "blocate" de portocalii.Ciuda e ca eu nu a trebuit sa fac nici o setare mi-a mers din prima succes
@cint Atentie ca nu scriu de 10x. In OPERA9 dupa ce l-ati instalat si configurat, scrieti in bara urmatoarea comanda opera:config Va apare un meniu, bifati "Show all" si cautati "XML Load External Entities" si "XML Validate" ambele optiuni sa fie dezactivate. Acum la incarcare unei pagini cu eroarea "XML..." (vezi: www.orange.ro) click pe "Reparse document as HTML" si gata apare pagina!
pai la mine apare chestia aia sa dau pe "reprase document...." fara sa fii facut nici o setare.. faza nasoala e ca uneori imi mai da cate-o reroare si mi-senchide opera...de cele mai multe ori atuci cand scrie cu rosu...
si nu cred ca e din cauza windowsului, ca e nou nici o saptamana n-are...
[..], hai sa pastram topicul curat. aia e de la orange, vezi pe topicu WAP/GPRS Orange, s-a mai discutat despre asta! Totusi e apn WAP nu internet. Sa discutam STRICT despre Opera pe PC si nu despre "Opera si Orange'. Adica versiuni noi, teme, plug-ins, pareri pro sau contra, etc.