don_tzapu 11-11-2008 12:40:15
stie cineva cum ma pot conecta la net de pe pc cu ajutorul spv-ului? prin wap daca se poate

la nokia era simplu,dar la asta nu am nici o idee....
Nu stiu daca WM 5 are sau nu aplicatia internet sharing instalata daca nu o gasesti pe XDA ,uite aici :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=321393daca nu merge pe 5.0 mai cauta..
Daca ai aplicatia la PC conection selectezi "USB" iar la Network Connection selectezi "Orange WAP GPRS".
La connections-advanced-select networks sa fi sigur ca ai bifat la "programs...connect to the internet..." si "programs ...privat network.." (Orange WAP)
OK ,acum ai nevoie de Mozilla Firefox (este cel mai rapid pentru o astfel de conexiune proxy care e cam limitata)
AIci trebuie sa faci urmatoarele setari:Tools-Options-Advanced-Network-Conection-Settings: aici bifezi "manual proxy configurations:" unde introduci proxy si port (cele folosite pt conexiunea wap respectiv 62.217.247.252 si port 8799 ; selectezi si optiunea use this proxy server.....cam asta ar fi tot dupa care conectezi ppc-ul la PC prin usb,deschizi Internet Sharing si selectezi conect.
Singura problema este ca vei fi restrictionat de faptul ca aparatul tau nu are decat EDGE.
Acestea sunt setarile pe care le-am facut eu si la mine merge OK !