Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
@razvan2008: de care tastatura vorbesti cel virtual sau cel fizic? Pentru cel fizic incearca cu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\OEM\Qwerty\Layout. Pentru cel virtual inca n-am gasit nimic
14 februarie 2008, 22:54:00 • actualizat 14 februarie 2008, 22:55:27 (1 ori)
interesant Pandora v1.5, interfata buna, are cateva aplicatii preinstalate , 33mb ram liber, o tastatura virtuala super, emulator java foarte bun! dar ce mi-a placut cel mai mult e timpul in care se deschide...38 secunde!
am mai intrebat...suporta card de 4gb?stie cineva?
si ar mai fi o chestie...nu mai merge internet exploreru...nici prin active sync si nici prin gprs...imi zice "the address is not valid.Check the address and try again"...de la ce o fi eroarea asta?si nu e vorba de http-ul din fata ca am incercat in fel si chip
Din punctul meu de vedere poti sa faci ceva pe ea garantie.Ppc-urile oricum daca se strica dai o gramada de bani sa le faci si nu se merita.Insa wm6 merita toate eforturile,diferenta de la pamant la cer intre wm5 si wm6.Numa' la romani upgrade-ul de rom atrage pierderea garantiei,in strainatate nu e asa.
Am un Qtek 9100 ,windows mobile 5.0,cu meniul in franceza.Am intrat in meniu la parametri,dupa aia nu mai stiu pe ce am apasat ca mi-a cerut sa tastez 1234.Dupa ce am tastat mi-a disparut meniul si mi-a disparut accesul la windows.Acum pe ecranul telefonului meu scrie:tineti stiluol apasat pe tinta in fiecare pozitie de pe ecran.Tinta va continua sa se miste pana ce aceste alinieri sunt corecte. titlul mare pe ecran este :aliniati ecranul. Ce sa-i fac sa revin la starea anterioara? Cum fac sa-mi dispara chestia asta cu alinierea ecranului?
14 martie 2008, 07:43:20 • actualizat 14 martie 2008, 07:52:23 (3 ori)
Selena,ce i-ai facut tu la ppc-ul tau se cheama "hard reset" ,adica aducerea tel la setarile standard si stergerea tuturor datelor sin memoria interna,precum si pierderea intrarilor in registri a programelor instalate pe cardul de memorie.Cu alte cuvinte daca ai multe chestii pe el,dupa hard reset ai treaba ca sa bagi totul inapoi. ps: respecta regulile forumului,ai creat un topic inutil cand puteai folosi functia search si posta in alte locuri.Risti un 'banutz'