Vodafone e doar buna la reincarcarea cartelelor si putin la tarifele de voce. Titi, astept sa imi spui la ce e mai bun Vodafone decat Orange la cartela ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Orange VS Connex-Vodafone
7 308 vizualizări
517 răspunsuri
Linkuri topic "Orange VS Connex-Vodafone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2449 mesaje
din 09/02/2006
SonyEricssonK508i
De la un timp Vodafone se lauda ca va baga WAP GPRS si pe cartela dupa cum spune Titi. Nu o sa fie nelimitat nici macar pe portalul lor. Ce ne intereseaza ca se va plati pe sesiune? Poate o sesiune va costa 4$
. Cand o sa stai putin pe WAP, Vodafone te va deconecta ca sa mai platesti inca o sesiune.
Vodafone e doar buna la reincarcarea cartelelor si putin la tarifele de voce. Titi, astept sa imi spui la ce e mai bun Vodafone decat Orange la cartela ?
MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
30 mai 2006, 23:52:00
la oferta regionala ai tarif vodafone - vodafone pe viata catre orice numar din tara. astfel cu vodafone poti vorbi cu 12 centi cu oricine.
MW Addicted
4287 mesaje
din 08/12/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK500i
NAV ore favorite, tarifarea campus, busola, serv clienti superior, calitate muuuult peste zdranghina de orange. Eu unul m-am saturat de bug-urile de la orj, e o retea de kkt
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Sunt curios sa văd ce oferta va face Vodafone legat de wap nelimitat, cel puțin la acest capitol Orange sta foarte bine.
MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
SAMSUNG-SGH-X100
Wap nelimitat nu va fi la voda. Doar in cadrul portalului Live si acela pe alte criterii. Vodafone nu va copia limitatul orange si cuvantul MB nu va fi folosit. Doar sesiune, acces etc
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
31 mai 2006, 08:42:14
Titi mie imi convine ce zici tu referitor la oferta!sunt curios cum va fi adaptat portalul VL la nevoile noastre.Eu am mai vazut si in alte tari portalul si vreau sa fac o comparatie.
MW Addicted
2449 mesaje
din 09/02/2006
SonyEricssonK508i
Titi, limitatul Orange?Cum adica?Orange ofera WAP Unlimited pe orice sit,nu ca Voda doar pe portalul lor!Si merge foarte bine WAP-ul la Orange si pe mobil si atunci cand fac telefonul modem.Deci dupa cum am spus Orange e mult in fata privind MMS-urile si WAP-ul.Care a fost ultima oferta care a facut-o Connex pentru clienti vechi pe cartela?Nici nu mai tineti minte pentru ca a fost acum 3-4 ani cand a facut de la 10 centi/sms la 7 centi.Sa nu spune-ti de tarifarea Campus pentru ca nu e pentru toata lumea.
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
Opera Mini
VodafoneNAV,mai glumeste si Titi,nu uita si el a folosit wapunlim.de la orj.:-)
MW Addicted
2449 mesaje
din 09/02/2006
SonyEricssonK508i
Pun la pariu ca daca Voda nu baga MMS-uri si WAP Unlimited nu va atrage nici un client de la Orange. Pentru ca cei la Orange stau de asta si poate ca au prieteni in Orange.
Pe sesiune e foarte rau ca fac tarifarea pentru ca cei de pe forumul asta nu intra o data pe zi. Si sesiunea va costa cred cel putin 1$. Daca va costa pe sesiune cum nu va fi nelimitat dupa ce platesti o sesiune
Iti mai ia si dupa ce ai platit sesiunea
?
Pe sesiune e foarte rau ca fac tarifarea pentru ca cei de pe forumul asta nu intra o data pe zi. Si sesiunea va costa cred cel putin 1$. Daca va costa pe sesiune cum nu va fi nelimitat dupa ce platesti o sesiune
Iti mai ia si dupa ce ai platit sesiunea
? MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
SAMSUNG-SGH-X100
Ia gata. Am si orange wap limited. Stiu cum merge, stiu cat de restrictionat este. Acest wap limited e de toata jena in momentul de fata
MW Addicted
2449 mesaje
din 09/02/2006
SonyEricssonK508i
Titi,daca tie iti merge prost nu inseamna ca tuturor le merge prost. Cu Opera Mini pot deschide orice pagina de WWW. Am facut proba ca modem si merge mult mai bine decat cand mi-am bagat net (in urma cu vreo 2 ani si ceva) de la cel mai bun provider de net din jud Constanta.
In ce fel spui ca e restrictionat?
In ce fel spui ca e restrictionat?
MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
SAMSUNG-SGH-X100
De ar merge prost doar mie. Dar in ultima vreme vad peste tot doar utilizatori care se plang d orange wap limited
MW Addicted
1519 mesaje
din 17/09/2005
23 aprecieri
Nokia6021
Dar macar au de ce sa se planga!
MW Addicted
2449 mesaje
din 09/02/2006
SonyEricssonK508i
Mie imi merge foarte bine si o sa fac niste poze cand ajung acasa sa va arat. Decat limitat ca la Voda mai bine dau 4$ la Orange si stau cat vreau intr-o luna. De abia astept 21 iunie sa vad cate posuri TV are Voda
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
31 mai 2006, 13:45:14
Haideti fratilor ce va certati ca doar toata lumea stie ca cei de la Orange sunt cei mai buni.
Înapoi la Operatori
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter