Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Orange VS Connex-Vodafone
7 308 vizualizări
517 răspunsuri
Linkuri topic "Orange VS Connex-Vodafone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
Opera Mini
pe wap cnx are limita la dld. 2mb ! e frumos daca orj au ridicat stacheta la 10mb!:-)
MW Addicted
2012 mesaje
din 29/04/2005
4 aprecieri
Windows CEMcMaster 20-12-2005 19:40:29
@3dWARd 10centi pe mb?
Exista wap unlimitted !!!MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
SAMSUNG-SGH-X100
Deocamdata in ro nici un operator de telefonie mobila nu ofera internet de calitate si viteza potrivnica pt buzunarul nostru. Au preturi piperate la greu. Zapp e cel mai ieftin, dar totusi prea scump 2 centi /minut. Mai bine clicknet de la romtelecom cu 15 euro ai net nelimitat zilnic intre orele 20:00-08:00 si in weekend toata ziau, sau cu 25 euro internet nelimitat oricand. Ori daca vrei viteza mare, pretul creste la 35 euro, dar downloadul merge cu peste 1mbps
MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
SAMSUNG-SGH-X100
Romtelecom a declarat ca in urmatorii 2 ani vrea sa devina leader in broadband. Rds nu e peste tot, iar operatori mobili si prin 3G o sa aiba preturi mari pt internet nelimitat. Tot internetul prin fir va fi mai avantajos. Insa voda va veni anul viitor cu niste pachete foarte atractive de date.
MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
SAMSUNG-SGH-X100
Topicul asta ar trebui schimbat pe Razboiul dintre operatorii de telefonie fixa si mobila. Sa acopere tot. Nu vad rostul de a mai deschide inca un nou topic pt ca si asa sunt prea multe si asa nu mai e interesant pt ca te plictisesti cautand ceva
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
21 decembrie 2005, 14:25:33
Titi, dar vezi ca este deja un topic intitulat "Razboiul dintre clientii operatorilor de telefonie mobila sau fixa.", creat chiar de tine
Deci keep on topic
Deci keep on topic
MW Veteran
667 mesaje
din 10/11/2005
LG/U8330
La orange sa introduc setarile wap pe un tel. SAMSUNG SGH X460 m-au sunat operatoi pe fix si-mi explicau cum sa fac . La cnx au facut asa ceva vreodata ?
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
Opera Minibytza 21-12-2005 16:02:09
La orange sa introduc setarile wap pe un tel. SAMSUNG SGH X460 m-au sunat operatoi pe fix si-mi explicau cum sa fac .
bytza, sigur au fost cei de la 0range? eu n-am mai auzit sa te sune pt. setari.. asta trebuia pusa in topicu NOU!!! DE LA ORANGE
) MW Addicted
1519 mesaje
din 17/09/2005
23 aprecieri
Nokia6021
La Connex daca se intampla sa nu poata sa-ti trimita setarile prin mesaj ota iti trimit un email in care iti explica mura-n gura pas cu pas ce sa faci. Ar trebui sa fii batut in cap sa nu reusesti!
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
am primit mail si de la orange
so..
so.. MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6310
Asa e. La org te ajuta mai bine cu setarile.
MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
SAMSUNG-SGH-X100
Geopsi gresesti. La cnx de cand sunt la ei, adica din 2000, primeam setarile pt orice prin orice mijloace. Email, fax sau ma sunau pe alt telefon si imi explica incet pana setam telul. Am avut odata un alcatel nu stiu care pe care nu puteam sa reglez wapu si am stat d vorba cu un operator 35 minute pana am reusit. evident operatorul m.a apelat pe un numar de fix. Deasemene la isp, adica la internet cand am avut probleme cu dial up, tot 30 minute am stap pana am reusit sa setez pc.ul. Imi zicea absolut tot. Ce sa setez la modem etc. Exact cum era configuratia la mine pe pc. Orange a bagat setarile prin mail de curand. La faza asta cnx e mai tare. Totusi sa nu uitam ca operatorii vin si pleaca. Deci daca dai de unul nou... Te cam aburesti si mai bine suni din nou. Operatorii vechi de obicei pleaca la reprezentanta, iar in locul lor vin alti incepatori. Informatiile, datele pe care trebuie ei sa retina, sunt enorme. Intelegeti si voi ca e un job super greu si stresant. Tocmai d aia un operator, sta maxim 2, 3ani
MW Addicted
914 mesaje
din 09/07/2005
SAMSUNG-SGH-X100
Totodata personalul de la dep rel clienti atat la org cat si la cnx se compune din tineri, 18 -25 ani. majoritatea studenti care lucreaza 4 - 6 sau 8 ore. Cei mai multi pleaca dupa o vreme. Daca nu reusesc la reprezentante, atunci pleaca altundeva. Din Bv foarte multi au plecat la RDS. Altii la banci, etc. Salariul unui operator nu e prea mare, fata de stresul, oboseala etc la care sunt supusi. Totusi cu un astfel de CV e usor sa se angajeze altundeva unde o sa castige mult mai mult
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
bha mie mi-a disparut 1,9 dolari. am sunat..si mi-a zis ca din cauza wapului. eu insa tot i-am explicat ca nu are cum ca am unlimited, dar ea ca nu, ca nu..am injurat-o bine. si am inchis.
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
22 decembrie 2005, 13:17:22
Am sunat la Connex sa cer setarile de wap pentru SPV C500, nu stiau ce tel este acesta, oricum nu am primit setarile.
Înapoi la Operatori
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter