ionutz_joe2009 26-07-2010 19:33:21
Ebuddy este aplicatie.Vede avatare,buzz face cam tot ce trebuie sa faca un mesenger mai putin send file si receive file.Implus poate tot doar ca e vreo 4 5 euro.Ca apl pt messenger sunt cred ca peste 10.La ce te referi cand zici minusuri?Ca parte hard minus e doar blitz.Are tv out pe mufa de 3.5,are radio care merge doar cu castile(probabil ca e vreo smecherie prin sistem sa mearga si fara casti).Nu stiu ce minusuri grave ar avea in rest.As putea trece la minusuri camera cam slaba la poze si difuzorul,dar cu toate astea e un telefon bun spre foarte bun pt ca il salta extrem de mult restul componentelor si uiti de camera care nu face poze foarte bune si de sunetul care are cam multe inalte si nu prea are bas.Eu am si versiune de soft mai veche si mai are unele lag uri,dupa ce voi pune froyo cred ca va fi cel mai bun telefon pe care l-am avut desi si acum ar fi cel mai bun telefon pe care l-am avut.
Le:Aplicatii sunt cu zecile de mii(am inteles ca android a ajuns undeva la 100 de mii de aplicatii).Trebuie sa stii ce sa pui din miile alea de aplicatii,asta e problema

)(asta daca o pot numi problema).
A mai pus cineva lincul ,uitati-va la aplicatii ca sa va faceti o idee si ca sa vedeti cat de multe sunt.
www.androlib.comSite uri cu apl sunt foarte multe,sunt pack uri de un gb 2 3.
Acum mi-am luat si eu telefonul ... sa spun 2-3 ore maxim il butonez e super pe langa ce aveam un i900 care ajuns la persoana iubita

Dar la iphone am fost fascinat de prostia aia de messenger .... real time si acum nu stiu daca avea file transfer web cam si alte gogserii si imi placea zguduiai de tel si dadeai buzz ceva mai dichisit da mai free se poate ? recunosc sunt noob si prefer sa ascult ...
Froyo a aparut ? De preferat unu ne preparat
In legatura cu FIRMWARE flash utilizand ODIN acesta dupa instalare nu face automat si update-ul sau trebe urmat toate indicatiile de pe acel post pt buna functionare a versiunii de soft ....
Nu v-a suparati da am dat o gramada de bani si nu l-am luat doar sa raspund la el ci sa il fac sa zboare usor usor ....
altfel luam 1100

)
Multumesc anticipat tuturor celor care au rabdare cu cei ca mine ....