Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 16 ani
chester
MW Addicted
Ultimul acum 11 ani
simplu_m
MW Veteran
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Samsung I9000 Galaxy S

62 676 vizualizări
1 238 răspunsuri
pajendame
Începător
2 mesaje
din 17/04/2010
12 august 2010, 14:45:56
Geopsi 04-08-2010 12:42:46
http://blog.chip.ro/ionut-balan/2010/07/primele-impresii-samsung-galaxy-s/ asta vad ca nuprea are asa multe pareri de bine despre el....
Ce ma enerveaza astia la vodafone ca nu ma inteleg cu ei si nici nu vor sa discute cu mine daca abonamentul e pe numele lu tata. Si e si o tampenie aici ca in final eu tin abonamentul asta de cand a fost facut, minor nu mai sunt de 3 ani, cred ca e si o politica din asta ca unele lucruri se taraganeaza in felul asta mai ales in cazul in care tata de exemplu vine doar in weekend acasa din cauza serviciului...

Astia de la ancp, sau opc dolj or avea un site ceva?
Nu ai nevoie de OPC.
Il iei frumos pe tatal tau de mana, mergeti impreuna la VDF, faceti o cesiune ( adica treci ab de pe numele lui pe al tau) si gata...dureaza 10 minute.
Sau mergeti impreuna la un notar, face o procura prin care te imputerniceste sa il reprezinti in relatia cu VDF SI gata..
Sau poate tu vrei s afaci diverse modificari la abonament fara ca tatal tau sa stie :))
Publicitate
Publicitate
auritu
Începător
35 mesaje
din 11/12/2009
10% warn
17 august 2010, 00:00:38 • actualizat 17 august 2010, 13:47:21 (1 ori)
ionutz_joe2009 26-07-2010 19:33:21
Ebuddy este aplicatie.Vede avatare,buzz face cam tot ce trebuie sa faca un mesenger mai putin send file si receive file.Implus poate tot doar ca e vreo 4 5 euro.Ca apl pt messenger sunt cred ca peste 10.La ce te referi cand zici minusuri?Ca parte hard minus e doar blitz.Are tv out pe mufa de 3.5,are radio care merge doar cu castile(probabil ca e vreo smecherie prin sistem sa mearga si fara casti).Nu stiu ce minusuri grave ar avea in rest.As putea trece la minusuri camera cam slaba la poze si difuzorul,dar cu toate astea e un telefon bun spre foarte bun pt ca il salta extrem de mult restul componentelor si uiti de camera care nu face poze foarte bune si de sunetul care are cam multe inalte si nu prea are bas.Eu am si versiune de soft mai veche si mai are unele lag uri,dupa ce voi pune froyo cred ca va fi cel mai bun telefon pe care l-am avut desi si acum ar fi cel mai bun telefon pe care l-am avut.

Le:Aplicatii sunt cu zecile de mii(am inteles ca android a ajuns undeva la 100 de mii de aplicatii).Trebuie sa stii ce sa pui din miile alea de aplicatii,asta e problema :))(asta daca o pot numi problema).
A mai pus cineva lincul ,uitati-va la aplicatii ca sa va faceti o idee si ca sa vedeti cat de multe sunt.
www.androlib.com
Site uri cu apl sunt foarte multe,sunt pack uri de un gb 2 3.
Acum mi-am luat si eu telefonul ... sa spun 2-3 ore maxim il butonez e super pe langa ce aveam un i900 care ajuns la persoana iubita  :D

Dar la iphone am fost fascinat de prostia aia de messenger .... real time si acum nu stiu daca avea file transfer web cam si alte gogserii si imi placea zguduiai de tel si dadeai buzz ceva mai dichisit da mai free se poate ? recunosc sunt noob si prefer sa ascult ...

Froyo a aparut ? De preferat unu ne preparat

In legatura cu FIRMWARE flash utilizand ODIN acesta dupa instalare nu face automat si update-ul sau trebe urmat toate indicatiile de pe acel post pt buna functionare a versiunii de soft ....

Nu v-a suparati da am dat o gramada de bani si nu l-am luat doar sa raspund la el ci sa il fac sa zboare usor usor ....
altfel luam 1100 :))

Multumesc anticipat tuturor celor care au rabdare cu cei ca mine ....
omu_salcam
MW Luver
150 mesaje
din 04/10/2006
Android 2.1
20 august 2010, 00:26:17
Intrebare: cum pot face sa nu-mi apara in galerie anumite fisiere sau directoare? am redenumit extensia, dar, evident, este un proces lent..
pajendame
Începător
2 mesaje
din 17/04/2010
21 august 2010, 11:04:50
Pentru toot-are si lag fix va recomand metoda de aici :

http://android.bl0g.ro/tutoriale-android/cum-sa-faci-samsung-galaxy-s-sa-se-miste-de-3-ori-mai-repede.html/

A mers perfect pe un SGS luat de la Orange.
De la un scor de 800-900 scos in Quadrant, acum face un scor de 2150-2300.

Telefonul se misca ametitor, Marketul merge parca nici nu ar fi online - instant !
ABM
MW Lurker
311 mesaje
din 15/01/2009
22 august 2010, 00:35:07
Pentru decodare "at home" vedeti aici: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=7776555#post7776555
Acum imi merge si pe DIGI dupa ce a fost ORANGE!
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
22 august 2010, 01:00:48 • actualizat 22 august 2010, 12:14:39 (3 ori)
pajendame 21-08-2010 11:04:50
Pentru toot-are si lag fix va recomand metoda de aici :

http://android.bl0g.ro/tutoriale-android/cum-sa-faci-samsung-galaxy-s-sa-se-miste-de-3-ori-mai-repede.html/

A mers perfect pe un SGS luat de la Orange.
De la un scor de 800-900 scos in Quadrant, acum face un scor de 2150-2300.

Telefonul se misca ametitor, Marketul merge parca nici nu ar fi online - instant !
O micuta completare doar.Update.zip trebuie copiat pe sdcard si nu sd pt ca altfel zice ca nu gaseste fisierul.

Am o problema...Inainte sa-l rootez s-a contectat pe mass storage fara probleme si am copiat update.zip pt root.Dupa ce l-am rootat nu vrea sa se mai conecteze prin mass storage(cand am vrut sa copiez update.zip pt lag nu a mai vrut) .Am aplicat lag fix si tot nu se conecteaza prin mass storage (am incercat la 2 pc-uri).Caresa fie problema?

LE: S-a rezolvat.Nu se aplicase bine lag fix,am reluat pasul si acum se conecteaza si pe mass storage

Dupa ce am aplicat acel lag fix am la program vreo 300-400 mb free din 1.87 gb.Am inteles ca se inca creaza o partitie in memoria asta,dar doar atat de putin sa ramana liber?Voi cati mb aveti liberi?Am aplicat de 2 ori acel lag fix si imi e sa nu fi facut 2 partitii.Oare ce se intampla in cazul in care telefonul este rutat,are lag fix aplicat si se da factory reset?
ABM
MW Lurker
311 mesaje
din 15/01/2009
22 august 2010, 13:03:26
Dupa ce am aplicat acel lag fix am la program vreo 300-400 mb free din 1.87 gb.Am inteles ca se inca creaza o partitie in memoria asta,dar doar atat de putin sa ramana liber?Voi cati mb aveti liberi?Am aplicat de 2 ori acel lag fix si imi e sa nu fi facut 2 partitii.Oare ce se intampla in cazul in care telefonul este rutat,are lag fix aplicat si se da factory reset?
In momentul aplicarii LAGFIX se creaza o partitie de 1,5GB in interiorul celei de 2GB in care vor fi rulate programele. Sistemul de fisiere creat se acceseaza mult mai rapid decat cel original. Trebuie sa ai foarte multe programe instalate ca sa ajungi sa ai probleme din cauza lipsei de spatiu. Memoria ramasa de 300-400 MB e pentru restul operatiilor de care are nevoie telefonul si care nu se pot transpune in sistemul de fisiere creat pentru lagfix.

In alta ordine de idei: pentru cei interesati de vizionarea continutului de pe telefon pe TV prin iesirea de TV OUT, legaturile corecte la jack-ul de 3,5 mm sunt:

|----|-----|-----|-----\
|----|-----|-----|-----/
4____3____2_____1

1 - audio 1 - alb
2 - audio 2 - rosu
3 - video - galben
4 - ground - ecranare

Eu am gasit un cablu la MediaGalaxy, la sectiunea FOTO-VIDEO dar avea legaturi diferite (3 si 4 erau schimbate intre ele). Am taiat cablul si refacut legaturile dupa schema data si atunci a mers. Deci e bine daca vrificati pe cat posibil asignarea zonelor mufei in momentul achizitionarii cablului.
Calitatea redarii nu e nu stiu ce dar asta e.
auritu
Începător
35 mesaje
din 11/12/2009
10% warn
22 august 2010, 15:53:39 • actualizat 22 august 2010, 15:55:33 (1 ori)
pentru cei dornici de aplicatii si jocuri exclusiv android care implica si nexus desire si galaxy s se pot gasi la www.4share.com

dupa ce se intra pe site la search se adauga :

.apk (exact asa cu "." aceasta fiind extensia aplicatiilor la android)

si cauta pe site-ul respectiv absolut tot ce tine de android mai mult sau mai putin folositoare ....

Ps: anumite jocuri dupa ce se downloadeaza pe telefon trebuie accesate deoarece ca pana sa ajungi sa te joci iti downloadeaza individual anumite chestii harti anuimte librarii ... ceea ce consta intr-o metoda de securitate ....
deoarece pack-ul se poate trimite de pe un mobil pe altu dar daca nu poate accesa netul nu se poate folosi....

Succesc la butonat si astept parere ...

Astept si alte site-uri asemanatoare
omu_salcam
MW Luver
150 mesaje
din 04/10/2006
22 august 2010, 15:58:38
ABM 22-08-2010 13:03:26
[...] legaturile corecte la jack-ul de 3,5 mm sunt:

|----|-----|-----|-----\
|----|-----|-----|-----/
4____3____2_____1

1 - audio 1 - alb
2 - audio 2 - rosu
3 - video - galben
4 - ground - ecranare

Eu am gasit un cablu la MediaGalaxy, la sectiunea FOTO-VIDEO dar avea legaturi diferite (3 si 4 erau schimbate intre ele). Am taiat cablul si refacut legaturile dupa schema data si atunci a mers. Deci e bine daca vrificati pe cat posibil asignarea zonelor mufei in momentul achizitionarii cablului.
Calitatea redarii nu e nu stiu ce dar asta e.
se poate o poza? (nu prea ma pricep la harware)
pretul care a fost?
mi-a aratat un prieten pe internet un conector care intra la usb si scoate HDMI, da era 50 euro..
ABM
MW Lurker
311 mesaje
din 15/01/2009
22 august 2010, 21:02:57
Aici e si poza. Se vede zona unde a suferit interventia chirurgicala.
Am marcat cu o sageata albastra unde corespunde ecranarea pe JACK (primul inel spre cablu!). Restul nu mai conteaza de fapt (chiar daca nu corespund culorile nu e o problema dar daca nu corespunde ecranarea atunci nu se va vedea nimic, eventual ceva dungi!)
Nu mai tin minte ce marca era, am aruncat ambalajul, cred ca Belkin. Pretul in jur de 15-20 lei.

http://www.mediafire.com/imgbnc.php/73ab0440b72f56de6ba13ceb64dcba092g.jpg
omu_salcam
MW Luver
150 mesaje
din 04/10/2006
22 august 2010, 21:19:06
mersi mersi o sa ma ocup si eu de gasirea unui cablu cat de curand
owidellus
Începător
23 mesaje
din 27/12/2008
22 august 2010, 23:12:22
salut. intentionez sa achizitionez un galaxy.
as vrea sa aflu mai multe detalii despre ce se foloseste pentru navigatie.
igo merge bine? daca da, ce versiune?
am vazut ca sunt si alte variante de soft navigatie pentru android.
as dori mai multe detalii si eventual link-uri pentru a le putea lua.
multumesc
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
23 august 2010, 00:06:55 • actualizat 23 august 2010, 00:47:45 (6 ori)
Aha.Eu credeam ca incepe sa puna tot doar pe cei 300-400 mb si ca mi-a facut 2 partitii pt ca am folosit de 2 ori fixul pt lag si credeam ca am un sistem mai special :)).

Eu folosesc motonav.Gps-ul daca nu este ajutat putin si de o conexiune internet nu este stabil si am m5.Trebuie ceva internet macar pana da jos pozitia satelitilor,cred ca asta face pt ca altfel este aproape imposibil sa se conecteze la sateliti fara internet.Am mers chiar si 10 km cu masina si nu s-a conectat,acasa cu conexiune wi-fi s-a conectat in 15-20 sec.Cand am fost la mare nu am avut conexiune internet si se deconecta intruna + ca s-a conectat pt prima oara dupa vreo 30 de km in conditii de cer foarte curat.O sa verific ce se intampla cu conexiune operator desi nu cred ca sunt probleme.La voi merge fara ceva conexiune internet?

Seepu este o aplicatie care afisaza pe taskbar load procesor,memorie ram ,viteza internet(pacat ca nu sunt afisate in procente).Aplicatie care mi se pare foarte buna,nu stiu daca e compatibila cu froyo.

k9 mail -mi se pare cea mai buna varianta pt a vedea email yahoo

Easy reminder este un reminder pt apeluri pierdute si mesaje.Poate sa testeze cineva acest reminder?Poate ca mi se pare mie sau chiar mananca bateria cam repede?Stie cineva vreun reminder mai bun si un widget bun pt alarma care sa foloseasca aplicatia telefonului si care sa afiseze si timpul ramas pana la ora setata ?

arhiva cu cele 3 aplicatii:
http://www.4shared.com/file/540rOC2e/aplicatii.html
Geopsi
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
23 august 2010, 21:21:16
A aparut froyo? Azi facui alta treaba. pusai pe tata sa sune la vomoafone si sa rezilieze. baietii nu zisara nimic. sa vedem daca imi cer taxe cumva. oricum pe o luna cat mai e bonusul de portare e mai mare decat costul abonamentului.
Publicitate
Publicitate
alex1226
MW Lurker
225 mesaje
din 07/09/2008
24 august 2010, 21:30:38 • actualizat 24 august 2010, 21:31:56 (1 ori)
la mine motonav-ul merge cam dupa 2 min si are si caderi pe traseu, dar l-am folosit numai in oras, sapt viitoare voi avea ocazia sa.l folosesc la drum lung si atunci voi vedea cat de bun e!!!
aplicatii io iau de aici: http://forum.mobilism.org/viewforum.php?f=398
Înapoi la Samsung Galaxy S
Topicuri similare
distinctflow
acum 13 ani
18
3 746 vizualizări
Problema Samsung Galaxy I9000 în Samsung Galaxy S  
Deschis de kta212323 ⋅ acum 15 ani 1 2
piticot20
acum 15 ani
0
577 vizualizări
Preluare apeluri Samsung Galaxy S I9000 în Samsung  
Deschis de piticot20 ⋅ acum 15 ani
Blandu
acum 15 ani
1
1 067 vizualizări
problema samsung i9000 galaxy s în Samsung Galaxy S  
Deschis de diskem ⋅ acum 15 ani
Geopsi
acum 15 ani
4
832 vizualizări
nokia n97 ,nokia X6,Samsung I9000 Galaxy S sau samsung i8910 omnia HD? în Nokia  
Deschis de ulxx ⋅ acum 15 ani
chester
acum 16 ani
1
1 997 vizualizări
Samsung Galaxy S i9000 în Trash  
Deschis de flomec ⋅ acum 16 ani
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.040⋅4⋅0