Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
08 mai 2010, 16:05:03 • actualizat 08 mai 2010, 16:21:00 (2 ori)
Am un OMNIA i900 - Windows Mobile 6.1 Professional - Processor ARM920T PXA312(si am pus pe el:Spb TV; SPB Time; Inesoft Phone; Spb Mobile Shell; Spb Wather; Spb Traveler; Spb Pocket Plus (Spb Pocket Plus - NU POT sa-l mai dezinstalez apare la loc dupa restart). PROBLEMA e ca a inceput sa se blocheze si sa faca ecranul negru iar de deblocat numai prin restart, Stie cineva ce pot face Sper sa ma ajutati ca nu vreau sa renunt la programele de pe el dar nu pot sa stau asa cu blocat cind vrea el. Multumesc !!!
08 mai 2010, 16:09:04 • actualizat 08 mai 2010, 16:09:49 (1 ori)
sterge cu un explorer dtoate extensiile programului! si ultima varianta, o formatare cu *7730# ...parca asta daca este simbian..ca nu is familiar cu modelul!!
Dai doar la main memory si vei pierde exact ce iti face telefonul acum instabil adica softurile instalate.Te vei alege cu telefonul ca nou ca si cand l-ai cumparat fara nici o aplicatie instalata. Ce ai in memoria de 8/16Gb si pe card nu se va pierde.Si ar fi cazul sa reconsideri o trecere la un rom custom 6.5 sau daca nu iti place exista si variante de 6.1 custom lite fara toate aplicatiile samsung care ingreuneaza functionarea telefonului.
Dai doar la main memory si vei pierde exact ce iti face telefonul acum instabil adica softurile instalate.Te vei alege cu telefonul ca nou ca si cand l-ai cumparat fara nici o aplicatie instalata. Ce ai in memoria de 8/16Gb si pe card nu se va pierde.Si ar fi cazul sa reconsideri o trecere la un rom custom 6.5 sau daca nu iti place exista si variante de 6.1 custom lite fara toate aplicatiile samsung care ingreuneaza functionarea telefonului.
OK am sa incerc - Dar acum nu pot, o sa dau maine. - MULTUMESC de raspuns !