Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
cred ca sunt offtopic dar nu stiu unde sa postez..... ma bate gandul sa-mi iau milestone...imi plac telefoanele "caramida", dar o caramida desteapta, cum e si cazul lui htc pro2(de la verizon) de care nu ma pot desparti chiar daca acum sunt pe desire( de care sincer m-am cam plictisit)... of cate nopti am mai pierdut cu pro2-ul(dar cu placere), hspl, deblocare, schimbare de rom-uri, etc, etc....mmmmm ce frumos... deci...next...motorola milestone....stie cineva sa faca update la 2.1 sau sa rooteze? multumesc mobilewave ca existi!!!!!
"What Would You Like to See in the Next Version of Android?
June 21, 2010 By: ElCondor
With the increasing popularity of Android, the demands are higher than ever on Google’s mobile OS. Android 2.2, which delivers a tremendous power boost, is already a step in the right direction. But many users think that the UI needs some redesign. XDA member bgmarian decided to start a thread where people can speculate about what they would like to see in the next version of Android. It’s quite interesting to read those requests, and I think a lot of them should definitely be taken into consideration by Google.
Although not entirely on-topic, XDA member READ ON »"
22 iunie 2010, 12:06:01 • actualizat 22 iunie 2010, 12:10:06 (1 ori)
SkiNNeR 20-06-2010 20:34:55
cum pot sa schimb melodia pt SMS ?
stiu ca la notification soud... dar vreau un mp3 dupa card, nu din ce are telefonu
tks !
Instaleaza de pe Market "Rings Extended" (e free). Imbunatateste pickeru de fisiere audio, uriunde in sistem (ex: ringtone, notification, etc) BGMARIAN, eu zic sa mai astepti ceva timp pana ce apare Motorola Droid 2.. (vezi http://www.androidandme.com ) Vor iesi mai multe dev. Android de la Motorola anu asta, device-uri puternice care au procesor adevarat ARM Cortex A8 si GPU PowerVR, nu porcaria aia mult laudata de snapdragon. Sau vezi Samsung Galaxy S Pro.. Cam la orice e peste Desire (CPU, GPU, multitouch real, super amoled, memorie interna, camera, etc)
Ai face bine,am avea si noi pe cineva mai priceput in ale androidului,mai ales ca s-a reusit si rootarea lui Xperia .Pro-camera,memorie mai mare pentru aplicatii(Desire fara root),display mai mare si mi se pare mai vizibil in soare,sta mai bine in mana si durata de viata mai mare la acumulator.Contra-Ram mai mic,update la android 2.2 oficial nu se stie cand(cu root poate mai repede),nu are radio inclus,lipsa flash la camera deocamdata.