Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sint in total 11 canale cu tot cu Piata Victoriei .Tot ce trebuie sa faci e sa schimbi dupa live cifrele de la 1 la 10 si ai ce viziona. Smecherii de la Orange au afisat numai 4 Posturi Tv.
22 martie 2006, 22:46:12 • actualizat 22 martie 2006, 22:46:57 (1 ori)
McMaster 22-03-2006 22:38:58
Frate,pe bune??!??!??!
Cum am mai zis am incercat acum 15 minute si merg toate 11 tot ce trebuie sa faci este sa schimbi dupa live cifrele pina la 10.Adresa este postata de djadi21 .
nr1 TV5 Monde francez... nr2 Mi-a dat eroare "ceva cu not available dar streamat" nr3 Nu se-ntelege ce post e Acum da o prezentare de moda nr4 Desene animate nu pare a fi MiniMax.. nr5 IRealitatea Nimic nou. nr6 Favortit Muzica populara,mai Leano! nr7 PRoTv Int nr8 NationalTV nr9 Antena3 TopGear nr10 Telesport Imagine statica...
mie imi functioneaza pe un nokia 6230.cu APN WAP.Nu merg toate, de exemplu acel canal trance (care m-a atras cel mai tare).Antena 3 merge, ProTv int merge, n24, favorit si national tv. astea au mers.restul nu.cred ca depinde si de conexiune. Nu e nevoie de real player. daca ai instalat softul orange pt streaming, e suficient. acum, daca ai smartphone, s-ar putea sa deschida cu real player. mie nu imi merge nimic cu real player pe N70, dc incerc streaming.nu stiu de ce.
Si Favorit Tv si TV 5 merge, iar la Trance e ceva de la ei cred, ca apare un mesaj de eroare asa cum apare pe ercanul televizorului cand un post nu emite.
cei carora le deschide cu realone va recomand sa aveti linkul direct pe care sa-l deschideti cu pv player in open location!va merge sigur .asa am facut eu!
pt.cei cu symbian descarcati PVPlayer de pe pag.orj/video shi puneti setarile de wap ! realplayer merge pe extensia rm de stream care sunt de obicei pe apn internet.