Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
E un telefon bun, dar exista pe piata samsung i8510 si mai important, nokia n86 cu lentile wide-angle, ambele symbian. Eu as prefera din astea 3 n86, care cica e excelent si la calitate audio.
Salutare, mi-a picat pe mana o savoniera d-asta de 8 megapixeli, e meserias la poze si la muzica (imi zbarnaie salam in difuzor de nu mai e nevoie de casetofon in dacie). E rapid si pe wifi. Slide-ul e mai bun decat la n95. Bagati si voi opinii, probleme etc.
27 aprilie 2010, 21:43:26 • actualizat 27 aprilie 2010, 22:14:07 (1 ori)
Scuze, am dat search si nu mi-a aparut topicul deja existent. Scriu naspa de pe SE, e mai bun si N70 la postat, dar macar recupereaza la muzica si poze! Hai ca am uploadat si o poza cu agregatu` pe langa N70, nasol ca e cam lucios si cand am degetele cu unsoare de la mancare/de la porc/deh... ca omu.... se slinoseste usor carcasa. Dar in rest imi place cum e finisat!
Multumesc . Are mufa lui de date, si pentru hands-free/casti, insa are si intrare audio de 3,5mm. Imaginea se roteste in meniu ca la N95, dar daca te uiti la un clip pe youtube si inclini telefonul, nu se vede full-screen ca la N95. Poate mai trebuie sa ma uit prin setari. Imi mai place ca are un arc/resort slide-ul care ajuta glisarea, e la unele aspecte mai evoluat decat N95, are cam tot ce are N95, insa... e diferit, si cand postez de pe el parca e un pic mai greoi, dar oricum... e excelent pentru multimedia/poze etc. PS: telefonul nu este al meu (mi-a picat pe mana doar), este al unui bun prieten, da o sa-l mai butonezzz sa ma invat si eu cu SE, poate fac trecerea in viitor. Si in casti se aude bine, are si stand cum are N96 sa te uiti la el ca la TV, mai bag maine poze cu el.