Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Requirements: Android 2.0+ Overview: With Follow Me™ augmented reality navigation, free 30-day worldwide navigation and lifetime free access to maps for over 100 countries.
Requirements: For Android version 2.1 and higher, supports App2SD Overview: Sygic is the professional turn-by-turn GPS navigation app. Sygic boasts an intuitive interface: drag the map, pinch to zoom, change point of view using built-in compass and tap target square to choose action. Sygic is comfortable and safe with advanced routing is optimized for Real-Time Traffic and is packed with valuable content: maps with 3D view of cities and landscape that are updated for free, travel guides, and thousands of POIs in comprehensive categories!
te referi la igo ca nu vb cum trebue , garminu e smecherie eu lam avut pe nokia n 95 si nam avut treaba cu el ma ducea si la taranoaia la cuca macai gasea nu de casa da uite ca nau scos pt. android
Asta inseamna ca odata ce am instalat sa zicem IGO la rezolutia de 480x854 daca vreau sa adaug si alte harti nu trebuie sa le caut dupa rezolutia 480x854? Poate pun intrebari cam stupide dar sunt mai nou in bransa!
Eu sunt multumit de IGO, il am acum instalat pe xperia arc si merge chiar bine! Se conecteaza putin mai greu la sateliti( nu stiu daca e din telefon sau din aplicatie). In general sunt multumit!Totusi parca mergea mai bine pe iphone 3gs
M|ersi e super se misca super s-a conectat instantaneu la gps..si chiar de la geam din bucatarie far sa scot tel.in afara geamului ...am pus hartile europei .din pacate e simpla fara detalii ,ma refer la cladiri,parcuri asa cu era pe garmin,in rest m-a localizat la sc.adresa corecta,plus ca calculeaza trasee fara sa fiu conectat la net/gps .