chiar nu inteleg de ce nu pot integra o camera foto acatarea..mai ales partea video e jalnica (176x144)
..de exemplu pe "diamant" sa fi pus o camera de 5mpx cu autofus, stabilizator macar electronic de imagine, macro si o filmare VGA cu 30fps...acolo target ...sa vezi cum n95 si unele se ramaneau pe rafturi..LG poate integra filmaare divx la rezolutii multiple cu fps ridicat iar HTC se lamenteaza inca cu acea rezolutie penibila
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Noutati HTC
3 715 vizualizări
121 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "Noutati HTC"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
HTC a declarat ca din punctul lor de vedere, produsele pe care le fac satisfac deja un inalt nivel de tehnologie. Chestiunea e ca tot ce tine de telefoaneele htc e legat de CONECTIVITATE. Cu alte cuvinte ei sunt interesati in a face dispozitive bussiness pe care sa mearga bine multe aplicatii ca si conectivitatea internet-gps. Daca nu ati desfacut vreodata un htc mai bine nu vorbiti inainte de a reprosa ca de ce nu s-au pus autofocus si alte chestii la camera.In primul rand intr-un htc ai placa video, ai placa wifi ,gps receiver, modul retea, mai nou 500 rami, procesor peste 400... or astea ocupa spatiu.Uitati-va si voi la ppc-uri precum kaiser sau altele mai vechisoare ce dimensiuni si greutati au. Nu e chiar usor sa bagi atatea intr-un spatiu cat de mic. Apoi uitati-va la un se k800 de exemplu ce cocoasa are la spate pentru camera aia. So pe htc nu-i intereseaza sa puna o camera de 6-8 mpx, altele sunt prioritatile in acest sector. Tin minte raspunsul oficial al htc in legatura cu plangerile legate de problemele video ale unor terminale (touch cruise, kaiser), cand au zis ca din cauza multitudinii de cerinte pe care incearca sa le incorporeze intr-un terminal, unele aspecte vor fi "marginalizate" (exemplu : camera, redarea video de mare putere etc) si ca pe viitor este posibil sa scoata pe piata terminale destinate exclusiv satisfacerii cerintelor legate de multimedia.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
30 iunie 2008, 00:35:34
kaiserul a iesit mare din cauza tastaturii slide. la fel si s730. care are scos doar o mica placuta din el ,suficient cat sa nu-i activezi gpsul default de pe tytn2.
ca design ,desi sta la fel de rau la autonomie ca si tytn ,cel mai mult mi-a placut Mteor. se simte misto in mana...e ca si cum ai avea un 8800
si daca aveau designeri buni puteau scoate ceva calumea. nu uitati ca pe 8300 sau care era ala de semana cu c600 era si wifi.
eu nu inteleg ce e cu moda asta de slideuri...
mai ales daca ai un touchscreen... si pe s730 am folosit doar la misto qwerty ,insa practic tot aia de baza ramane.iar la touch oricum bagi text mult mai repede din tastatura virtuala
ca design ,desi sta la fel de rau la autonomie ca si tytn ,cel mai mult mi-a placut Mteor. se simte misto in mana...e ca si cum ai avea un 8800

si daca aveau designeri buni puteau scoate ceva calumea. nu uitati ca pe 8300 sau care era ala de semana cu c600 era si wifi.
eu nu inteleg ce e cu moda asta de slideuri...
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Nope, aici te contrazic... (cred ca te-ai referit la htc touch,iar la asta nu-mi pot da cu parerea,dar presupun ca are un keyboard bun).Tastatura virtuala e OBOSITOARE, iti aluneca degetele pe ecran iar la scris texte lungi te ia naiba, indiferent daca folosesti stylus-ul ori degetul.In plus,cand esti obosit, folosirea tastaturii touch te oboseste si mai tare si face ca scrierea sa fie chiar un efort (constatat de mine), si inca un dezavantaj ar fi faptul ca folosirea ei implica acoperirea unei parti foarte mari de ecran in timp real,mai ales daca este o tastatura virtuala finger friendly.
Personal nu deschid qwerty-ul prea des, dar cand am de scris mai multe 150-200cuvinte il folosesc musai. Si hai sa o luam si din punct de vedere fizic: la tastatura touch folosesti 1 deget pentru a apasa fiecare litera in parte, sau o apasare de stylus/litera, in timp ce la tastatura qwerty folosesti ambele degete mari apasand literele alternativ,si ai acces rapid la toate semnele de punctuatie si la scrierea numerica tinand cu un deget apasat caps lock-ul si cu celelalt apasand simbolul/numarul. La qwerty eu scriu mai rapid decat la tastatura calculatorului, imi merg degetele foarte repede.
.........dar mi se pare mie sau cam facem offtopic deja?:D scuze,dar m-am lasat antrenat.
Personal nu deschid qwerty-ul prea des, dar cand am de scris mai multe 150-200cuvinte il folosesc musai. Si hai sa o luam si din punct de vedere fizic: la tastatura touch folosesti 1 deget pentru a apasa fiecare litera in parte, sau o apasare de stylus/litera, in timp ce la tastatura qwerty folosesti ambele degete mari apasand literele alternativ,si ai acces rapid la toate semnele de punctuatie si la scrierea numerica tinand cu un deget apasat caps lock-ul si cu celelalt apasand simbolul/numarul. La qwerty eu scriu mai rapid decat la tastatura calculatorului, imi merg degetele foarte repede.
.........dar mi se pare mie sau cam facem offtopic deja?:D scuze,dar m-am lasat antrenat.
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
26 iulie 2008, 11:22:46
un posibil nou PDAPhone aici
26 august 2008, 11:10:53
The S740 smartphone is a distant cousin of the HTC Diamond, featuring a similar sleek front and faceted back along with a similar feature set. Unlike the Diamond, the S740 does not sport a touchscreen and powered by Windows Mobile 6.1 Standard.

n place of the touchscreen, the company gave the S740 a traditional 12-key numeric keypad. Underneath the hood is HTC’s signature sliding QWERTY keyboard those who prefer a two handed messaging experience.
The HTC S740 will be available in Europe from September 2008, and may possibly have its first appearance at IFA in Berlin early next month. The lucky folks in Europe will enjoy Internet speeds up to 7.2 Mbps, that’s up to 18 times faster than our 3G networks! The price was not revealed at the time of writing this article.
Other features include a 2.4-inch QVGA screen, GPS/aGPS, 3.2 megapixel camera with fixed focus, 256 MB flash; 256 MB RAM, microSD slot for memory expansion, GPS, Bluetooth, FM radio, all powered by Qualcomm MSM7225, 528 MHz.
Key HTC S740 product specifications:
Size: 116.3 x 43.4 x 16.3 mm
Weight: 140g with battery
Networks: WCDMA/HSDPA: 900/2100 MHz for EU and Asia
GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
Maximum speed: UL = 384 kbps; DL = 3.6/7.2 Mbps**
Operating system: Windows Mobile® 6.1 Standard
Display: 2.4-inch QVGA screen
Camera: 3.2 megapixel with fixed focus
Internal memory: 256 MB flash; 256 MB RAM
Memory card: microSD™
WLAN: 802.11b/g
Bluetooth®: 2.0 with EDR
GPS: GPS/AGPS
Interface: HTC ExtUSB™ (mini-USB and audio jack in one; USB 2.0 High-Speed)
Battery: 1000 mAh
Talk time: WCDMA: Up to 320 minutes*** / GSM: Up to 380 minutes***
Standby time: WCDMA: Up to 400 hours*** / GSM: Up to 280 hours***
Special features: Sliding QWERTY keyboard, FM radio, Google Maps, RSS Hub
Chipset: Qualcomm® MSM7225, 528 MHz

n place of the touchscreen, the company gave the S740 a traditional 12-key numeric keypad. Underneath the hood is HTC’s signature sliding QWERTY keyboard those who prefer a two handed messaging experience.
The HTC S740 will be available in Europe from September 2008, and may possibly have its first appearance at IFA in Berlin early next month. The lucky folks in Europe will enjoy Internet speeds up to 7.2 Mbps, that’s up to 18 times faster than our 3G networks! The price was not revealed at the time of writing this article.
Other features include a 2.4-inch QVGA screen, GPS/aGPS, 3.2 megapixel camera with fixed focus, 256 MB flash; 256 MB RAM, microSD slot for memory expansion, GPS, Bluetooth, FM radio, all powered by Qualcomm MSM7225, 528 MHz.
Key HTC S740 product specifications:
Size: 116.3 x 43.4 x 16.3 mm
Weight: 140g with battery
Networks: WCDMA/HSDPA: 900/2100 MHz for EU and Asia
GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
Maximum speed: UL = 384 kbps; DL = 3.6/7.2 Mbps**
Operating system: Windows Mobile® 6.1 Standard
Display: 2.4-inch QVGA screen
Camera: 3.2 megapixel with fixed focus
Internal memory: 256 MB flash; 256 MB RAM
Memory card: microSD™
WLAN: 802.11b/g
Bluetooth®: 2.0 with EDR
GPS: GPS/AGPS
Interface: HTC ExtUSB™ (mini-USB and audio jack in one; USB 2.0 High-Speed)
Battery: 1000 mAh
Talk time: WCDMA: Up to 320 minutes*** / GSM: Up to 380 minutes***
Standby time: WCDMA: Up to 400 hours*** / GSM: Up to 280 hours***
Special features: Sliding QWERTY keyboard, FM radio, Google Maps, RSS Hub
Chipset: Qualcomm® MSM7225, 528 MHz
MW Addicted
1204 mesaje
din 21/04/2006
Windows CE
super tare sp-ul, naspa ca are audio pe mufa mini-usb.
oare la ce pret va ajunge!? ~1300!?
oare la ce pret va ajunge!? ~1300!?
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
26 august 2008, 14:36:33 • actualizat 26 august 2008, 14:36:42 (1 ori)
ceva de genul. e frumos, insa mi se pare putin cam lung... oricum moda asta glossy se pare ca va cuprinde intraga piata gsm.
MW Lurker
351 mesaje
din 08/03/2006
27 august 2008, 12:45:47 • actualizat 27 august 2008, 14:29:40 (1 ori)
"HTC Dream", primul telefon cu Google Android va fi lansat in septembrie: http://economie.hotnews.ro/stiri-it-3940142-video-htc-dream-primul-telefon-google-android-lansat-septembrie.htm
dar aici informatia e mai "veche".., adica de saptamana trecuta: http://www.zf.ro/articol_183776/google__htc_si_t_mobile_ataca_piata_mobilelor_de_business.html
*
Ati vazut la ProTon, au HTC S310 cu 721 lei la abonament!?!
*
Chester draga.., asta dateaza de prin 2006, iar "startul" a fost dat de Siemens, cu Black Box: http://www.flickr.com/photos/stevekeys/762616192/
(P. S. Oare de ce nu mai exista Siemens Mobile?...
)
dar aici informatia e mai "veche".., adica de saptamana trecuta: http://www.zf.ro/articol_183776/google__htc_si_t_mobile_ataca_piata_mobilelor_de_business.html
*
Ati vazut la ProTon, au HTC S310 cu 721 lei la abonament!?!
*
Chester draga.., asta dateaza de prin 2006, iar "startul" a fost dat de Siemens, cu Black Box: http://www.flickr.com/photos/stevekeys/762616192/
(P. S. Oare de ce nu mai exista Siemens Mobile?...
) MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
10 septembrie 2008, 18:27:47
HTC Touch HD
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd_breaks_loose__boasts_wvga_screen_5_mp_camera_and_all-news-588.php
IPHONE SI-O IA RAU IN FREZA cu aparitia asta...pacat ca e cam tarzie
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd_breaks_loose__boasts_wvga_screen_5_mp_camera_and_all-news-588.php
IPHONE SI-O IA RAU IN FREZA cu aparitia asta...pacat ca e cam tarzie
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
10 septembrie 2008, 18:40:03
deci... 
daca are si o camera buna xperia nu o sa o duca bine
fara qwerty ,subtirel...arata

numai sa nu aiba aceeasi baterie slaba ca la diamond...

daca are si o camera buna xperia nu o sa o duca bine
fara qwerty ,subtirel...arata

numai sa nu aiba aceeasi baterie slaba ca la diamond...
MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
10 septembrie 2008, 19:07:12
asta da HTC care sa te lase cu gura cascata ... e garantat rival direct cu Omnia si Xperia..cine stie ce strategia au..sa apara odata cu Xperia oare?
...dar de la aparitia Touch e primul HTC care ma lasa masca..nu putini sunt cei care doreau un ecran mai mare la o rezolutie pe masura de la HTC...PLUS O CAMERA mai acatarea...sa fie si una de calitate si cu filmare macar VGA
...dar de la aparitia Touch e primul HTC care ma lasa masca..nu putini sunt cei care doreau un ecran mai mare la o rezolutie pe masura de la HTC...PLUS O CAMERA mai acatarea...sa fie si una de calitate si cu filmare macar VGA
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
10 septembrie 2008, 19:11:01
+ fara slide QWERTY
arata bestial . ce as putea adauga la el...o carcasa metalica. negrul asta glossy e foarte pacatos. nu e cum e plasticul negru mat de la s200. asa daca era din metal...era aproape perfect
arata bestial . ce as putea adauga la el...o carcasa metalica. negrul asta glossy e foarte pacatos. nu e cum e plasticul negru mat de la s200. asa daca era din metal...era aproape perfect
MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
10 septembrie 2008, 19:15:55
HTC a astept sa vada ce e de capu' lui Iphone 3g si au scos la lumina adevaratul rival..killer..sau cum ar trebui denumit..si amplasamentul butoanelor...forma...totul denota scopul lui..tare sunt curios ce performante are camera (ar putea sa se foloseasca de ea pt a face o surpriza de proportii pe piata ppc in latura asta neglijata clar de HTC pana acum)
Înapoi la HTC Windows Smartphone
Topicuri similare
›
danygsm
acum 15 ani
0
330 vizualizări
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter