Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sony Ericsson J300i
1 004 vizualizări
49 răspunsuri
Linkuri topic "Sony Ericsson J300i"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
15 mesaje
din 31/05/2006
Opera Mini
Daca ma poate ajuta cineva.Am luat un J300i de la un priete,tel e aproape nou.Cam la o saptamana dupa ce l-am lua mi-a aparut o problema.A inceput sa se schinbe profilul sngur,mi-apare Maini libere,si in momentul cand umblu pe el si ciar daca nu umblu.
Începător
15 mesaje
din 31/05/2006
Opera Mini
Dar probema e ca atunci cand intru la Redare Media si dau play pe oricare melodie secundele merg in continoare dar nu se aude nimic.La Manger fisiere la fel, cand dau redare nu se aude nimic.Daca ma suna cineva se aude melodia,daca incerc sa raspund nu aud nimic doar atunci cand activez difuzoru.Iam dat si resetare generala,degeaba.Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cumva.
MW Veteran
568 mesaje
din 17/08/2005
Opera MiniFresh 03-06-2006 13:12:39
La Manger fisiere la fel, cand dau redare nu se aude nimic.Daca ma suna cineva se aude melodia,daca incerc sa raspund nu aud nimic doar atunci cand activez difuzoru.Iam dat si resetare generala,degeaba.Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cumva.M-am dus cu el la garantie si imediat mi l-a facut, a trebuit sa-l dezmembreze
Începător
15 mesaje
din 31/05/2006
Opera Mini
Bai Alex si ai mai avut vreo problema dupa ce la facut. Si ma intereseaza cat timp a durat reparatia.
MW Veteran
568 mesaje
din 17/08/2005
SonyEricssonK300i
Nu, acum nu mai am nici o problema.
Mi l-a reparat in 20 de minute.
Mi l-a reparat in 20 de minute.
Începător
15 mesaje
din 31/05/2006
Opera Mini
Alex,daca nu m-as duce la garantia,cam cat m-ar costa daca ma duc sa-l repar.
Bai Alex,si ce ia facut la al tau,la resoftat sau ce.Si daca nu m-as duce la garantia,cam cat m-ar costa daca ma duc sa-l repar.
Note: Posts were merged
Bai Alex,si ce ia facut la al tau,la resoftat sau ce.Si daca nu m-as duce la garantia,cam cat m-ar costa daca ma duc sa-l repar.
Note: Posts were merged
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Opera Mini
Fresh, renunta si tu la 'bai' asta! E cam enervant!!!
MW Veteran
568 mesaje
din 17/08/2005
Opera Mini
nu stiu FRESH cat te-ar costa.
nu mi l-a resoftat. mi-a zis ca e de vina difuzorul telefonului.
nu mi l-a resoftat. mi-a zis ca e de vina difuzorul telefonului.
Începător
15 mesaje
din 31/05/2006
Opera Mini
Pai, la mine ti-am spus nu se mai aude atunci cand se schimba profilul.Daca era de la difuzor nu se mai auzea deloc.Deci cred ca e ceva din memoria lui.Dintr-odata apare profil normal pe urma sta cateva ore,poate 1-2 zile dupa care se schimba Maini Libere si cand apare asta nu se mai aude,cum am zis
MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
SonyEricssonJ300i
Cum aflu ce versiune are softul...
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Tastezi > * < < *< *
MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
Opera Mini
tnx! :-)
stie cineva cum sterg un fisier .amr care a fost salvat fara nume? (ciudata chestiune!) nu poate fi redat, sters, mutat... prin metode clasice... :-(
stie cineva cum sterg un fisier .amr care a fost salvat fara nume? (ciudata chestiune!) nu poate fi redat, sters, mutat... prin metode clasice... :-(
MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
Opera Mini
P.S. nu e o intrebare capcana!
vreti sa fac poze? 
cred ca il resoftez...
vreti sa fac poze? 
cred ca il resoftez...
Începător
34 mesaje
din 18/09/2006
Opera Mini
fresh, eu zic ca problema e de la mufa de la hands-free...a patit un prieten de-al meu aceeasi faza! daca ai garantie te duci la orange si ti-o schimba!daca nu...aia te costa cam 400 mii...vezi tu!
MW Lurker
293 mesaje
din 30/12/2005
SonyEricssonK500i
@maru o resetare generala n-ar merge?
Înapoi la Sony & Ericsson
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter