Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
27 octombrie 2009, 10:33:50 • actualizat 27 octombrie 2009, 10:34:48 (1 ori)
Hotoman 27-10-2009 03:37:19
Lol năstase e poponar sau gaozar vorba lui Băsescu. Votez Băsescu doar suntem in aceeasi zodie lol. Are personalitate nu papa lapte că joiană sau crinel.
Ce gandire ai, din cauza astora ca tine e tara asa cum e. Zici ca are personalitate? Are tupeu sa fure hotu`, are tupeu sa conduca beat, are tupeu sa jigneasca. Asta oricum nu vrea binele poporului, ce, nu ti-au ajuns 4 ani? MAI VREI? Doamne ce oameni... poate Crin e altfel (nu bag mana in foc si tind sa cred ca nu... d-aia nici nu ma duc la vot). Dar basescu? Mai vrei sa votezi cu scorpia? Asta e, ne meritam soarta... Are personalitate... daaaa... nimeni nu mai face gafe ca el si fiica-sa. Poate doar Sarkozy si Hugo Chavez (Franta are imprumuturi de mama-mama (78 la suta din PIB) si Venezuela e vai de mama ei.) ) O tara vai de ea se cunoaste si dupa papagalul de presedinte care e la carma. Si mai papagal ca basescu nu e nimeni. Un hot ordinar, aia e!!!!
Cam asta avem de votat. Sa nu merg la vot,nu cred ca-i o solutie inspirata. Deci ramin 2 posibilitati: ori votam pa cel care il credem mai bun din cei rai,sau votom pe al mai rau,si poate scurtam agonia...:D Unde ai gasit caricatura cu ratusca?
pai de asta am întrebat. cel care plătește mai mult si e serios. de obicei partidul câștigător plătește bine. Ma gândeam sa merg la PDL ca base are șanse destul de mari sa iasă si anul asta. voi ce ziceți?
Din pacate tot Basescu o sa iasa. Nu are foarte multe procente dar totusi are cateva... Iar restul populatie se va imparti si va vota fiecare cu altcineva. Nu mare mi-ar fi mirarea ca romanii sa voteze vreo 4-5 sau chiar mai multi candidat,o parte din populatie (romani) sa nu se prezinte,si prin urmare sa ne trezim cu vreun bozgor presedinte