Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Salut am un I900 OMNIA si nu reusesc sa pun serialul la CORE player. Se instaleaza si cand il rulez imi cere serialu si nu apuc sa bag nimic ca imi si scrie serial incorect . Sa mai lovit cineva de problema aceasta? Si daca da imi poate spune si mie ce a facut?
Puteai sa dai un search si iti gasea nu sa mai deschizi un topic care mi se pare inutil sa spus de nuj cate ori pe topicul cu aplicatii despre core player(: in fine...asta merge sigur
Din pacate,nu suporta mms wm9 dar merge youtube.Daca stiti anumite setari legate de el,postati.Apropo de ce mi se incarca asa de des videoclipurile de pe youtube,e de la setari sau de la retea,am 3g sau e de la retea?:-(
Go to Menu/Tools/Preferences, click pe 'Select Page', apoi click pe 'Channels'. La casuta 'Prefered format' alegi intre RTSP (low quality) , 3GP ( low quality) si FLV ( medium quality ).
Go to Menu/Tools/Preferences, click pe 'Select Page', apoi click pe 'Channels'. La casuta 'Prefered format' alegi intre RTSP (low quality) , 3GP ( low quality) si FLV ( medium quality ).
Asta stiu,dar ia incearca H264(medium quality) si zi-mi ce parere ai!Eu acum am internet nelimitat de la orange,nu wap si de acea zic ca cel putin pe vodafone nu pateam asa ceva