Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
HTC HD2
87 147 vizualizări
3 267 răspunsuri
Linkuri topic "HTC HD2"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
07 decembrie 2011, 16:04:30
Sensation XL pentru impatimiti. Vroiam sa-mi vand HD2-ul. Nu-l mai vand
MW Veteran
783 mesaje
din 06/09/2008
Symbian
Ce pacat poate il luam eu in rate . Ce zici ? MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Din experienta mea rom-urile de la XL sunt cam greoaie... am testat vreo doua in urma cu ceva timp si am observat ca device-ul e lent iar ramii liberi foarte putini, daca pot spune asa. Cel de mai sus e probat de tine Ascary?
Momentan raman fan Hyperdroid CM7... arata super si zbarnaie.
Ascary te-as ruga sa faci un test cand ai timp: sa faci la pc/laptop o retea wifi adhoc iar la conexiunea ta de net sa ii dai share prin wireless, apoi sa incerci sa te conectezi cu hd2-ul la conexiunea adhoc. Am incercat o sumedenie de rom-uri, flashuit kernel-uri la greu... dar nici ca am reusit sa fac adhoc-ul sa mearga. Cred ca e o problema low-level nerezolvata. Desi h2d-ul vede conexiunea adhoc, cand o selectez si bag parola nu se intampla nimic sau imi arata connecting si iar connecting (nu conteaza daca adhoc-ul e cu wep, wpa sau neparolat).
In alta ordine de idei, si eu ma gandeam la un nou device insa nivelul de activitate pe xda in aria HD2 e atat de intens incat nu cred ca are rost sa trec pe un device ignorat de comunitatea de developeri. Sincer, ma gandeam la LG Optimus 3D; desi nu e HTC, se misca f bine, arata bine, are HDMI, display 3D, efectele 3D sunt bine realizate...e un gadget de avut.
Momentan raman fan Hyperdroid CM7... arata super si zbarnaie.
Ascary te-as ruga sa faci un test cand ai timp: sa faci la pc/laptop o retea wifi adhoc iar la conexiunea ta de net sa ii dai share prin wireless, apoi sa incerci sa te conectezi cu hd2-ul la conexiunea adhoc. Am incercat o sumedenie de rom-uri, flashuit kernel-uri la greu... dar nici ca am reusit sa fac adhoc-ul sa mearga. Cred ca e o problema low-level nerezolvata. Desi h2d-ul vede conexiunea adhoc, cand o selectez si bag parola nu se intampla nimic sau imi arata connecting si iar connecting (nu conteaza daca adhoc-ul e cu wep, wpa sau neparolat).
In alta ordine de idei, si eu ma gandeam la un nou device insa nivelul de activitate pe xda in aria HD2 e atat de intens incat nu cred ca are rost sa trec pe un device ignorat de comunitatea de developeri. Sincer, ma gandeam la LG Optimus 3D; desi nu e HTC, se misca f bine, arata bine, are HDMI, display 3D, efectele 3D sunt bine realizate...e un gadget de avut.
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
07 decembrie 2011, 22:04:15
Da Alecs l-am pus de vreo 2 zile. L-am inceput a fost un pic greoi intradevar dar i-am pus kernelul beta propus de dansta34 si merge brici acum tot. Grafica jos palaria,smooth si fast.
Chiar nu merita schimbat device-ul asta inca. Ma asteptam ca dupa 2 ani si bateria sa-mi faca figuri. Nimic,nici o problema nici cu ea. Dezactivez cand n-am nevoie internetul si ma tine lejer 3 zile si doua daca vorbesc mai mult.
Chiar nu merita schimbat device-ul asta inca. Ma asteptam ca dupa 2 ani si bateria sa-mi faca figuri. Nimic,nici o problema nici cu ea. Dezactivez cand n-am nevoie internetul si ma tine lejer 3 zile si doua daca vorbesc mai mult.
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Incredibil... bateria mea e cam dusa, si necazul e ca am dat 130 lei pe una noua, originala (pachet sigilat) iar asta parca e si mai dusa. Sincer nu stiu cum am putut sa am un asemenea ghinion. Desi in standby am consumul mic, cum aprind telul si il folosesc procentele la baterie scad vazand cu ochii.
Începător
20 mesaje
din 04/02/2010
08 decembrie 2011, 14:15:19
Si eu voiam sa-l vand dar noroc ca exista fantasticii de la xda care au facut din el un nemuritor. De catava zile folosesc ICS(tytung). Imi place mult interfata dar mai au de lucru pana sa fie la fel de fluid ca GB(pe care il vad cel mai rapid si flawless). Aparatul functioneaza perfect si l-am killerit cu nspe customuri - il am din nov 2009. Singurul care poate m-ar convinge ar fi galaxy note, cred ca ar fi UMPC-ul perfect.
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Galaxy Note nu este umpc ci tableta (sau hai sa-l numim tablet-phone). UMPC-urile sunt dotate numai cu versiunile desktop de Linux, WinXP sau Win7, nu cu Android, iOS sau WP7. Oricum aceste device-uri nu au avut succes, situate la granita intre laptop si telefon ele au palit rapid in fata smartphone-ului si tabletei (vezi UMPC pe [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Ultra-mobile_PC[/url].
Revenind la discutia cu achizitia de noi device-uri, convingerea mea e ca nu se merita sa dai o caruta de bani pe nici un smartphone Android recent sau care trebuie sa apara, orice specificatii traznet ar avea. Si spun asta pentru ca inevitabil vei trai aceeasi experienta: renderizare grafica proasta, framerate scazut, animatii incete. Nu zic ca Android nu e bun, e un OS super, insa la partea cu grafica nu exceleaza deloc si nici nu o va face prea curand; hai sa luam orice tableta Android sa ne jucam si dupa aia sa luam un ipad. Pai ecranul ipad-ului parca prinde viata sub ochii tai, zici ca imaginile pur si simplu curg pe display-ului lui. Te intorci la tableta Android si vezi diferenta... parca lipseste ceva.
Pana developerii Android nu vor schimba complet sistemul de renderizare (in cel actual UI-ul curge in 'normal priority' iar animatiile afisate sunt construite pe loc in clipa in care sunt declansate de actiunea utilizatorului, in timp ce la iOS UI-ul are un thread dedicat high priority datorita caruia toata grafica zbarnaie) nu vom avea un smartphone Android care sa reproduca pe display fluiditatea din iOS sau chiar din Windows Phone (da, Windows Phone 7 chiar e foarte fluid si dinamic in miscare grafica, pacat de design-ul minimal). Din ce am testat personal, Galaxy S2 ar fi Androidul care se misca cel mai bine, probabil pentru ca il ajuta procesorul foarte mult. Cred ca ar fi nevoie de un procesor dual core de 2GB pentru ca metoda proasta de renderizare grafica din Android sa fie mascata, fara a se umbla OS, insa te lovesti de problema autonomiei bateriei.
Deocamdata, fie ca avem Honeycomb, ICS sau cum se mai cheama, toate update-urile Android sunt o apa chioara, imbunatatesc numai chestii minore, fara sa se apropie de adevaratele probleme.
Concluzia: un telefon Android nou nu iti aduce nimic nou in afara de designul exterior si poate de putina viteza in plus.
Revenind la discutia cu achizitia de noi device-uri, convingerea mea e ca nu se merita sa dai o caruta de bani pe nici un smartphone Android recent sau care trebuie sa apara, orice specificatii traznet ar avea. Si spun asta pentru ca inevitabil vei trai aceeasi experienta: renderizare grafica proasta, framerate scazut, animatii incete. Nu zic ca Android nu e bun, e un OS super, insa la partea cu grafica nu exceleaza deloc si nici nu o va face prea curand; hai sa luam orice tableta Android sa ne jucam si dupa aia sa luam un ipad. Pai ecranul ipad-ului parca prinde viata sub ochii tai, zici ca imaginile pur si simplu curg pe display-ului lui. Te intorci la tableta Android si vezi diferenta... parca lipseste ceva.
Pana developerii Android nu vor schimba complet sistemul de renderizare (in cel actual UI-ul curge in 'normal priority' iar animatiile afisate sunt construite pe loc in clipa in care sunt declansate de actiunea utilizatorului, in timp ce la iOS UI-ul are un thread dedicat high priority datorita caruia toata grafica zbarnaie) nu vom avea un smartphone Android care sa reproduca pe display fluiditatea din iOS sau chiar din Windows Phone (da, Windows Phone 7 chiar e foarte fluid si dinamic in miscare grafica, pacat de design-ul minimal). Din ce am testat personal, Galaxy S2 ar fi Androidul care se misca cel mai bine, probabil pentru ca il ajuta procesorul foarte mult. Cred ca ar fi nevoie de un procesor dual core de 2GB pentru ca metoda proasta de renderizare grafica din Android sa fie mascata, fara a se umbla OS, insa te lovesti de problema autonomiei bateriei.
Deocamdata, fie ca avem Honeycomb, ICS sau cum se mai cheama, toate update-urile Android sunt o apa chioara, imbunatatesc numai chestii minore, fara sa se apropie de adevaratele probleme.
Concluzia: un telefon Android nou nu iti aduce nimic nou in afara de designul exterior si poate de putina viteza in plus.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
10 decembrie 2011, 12:34:36
intrebare... s-au rezolvat problemele cu galbenul accentuat la pozele facute cu hd2?
eventual puteti pune 2-3 poze la niste chestii galbene?
eventual puteti pune 2-3 poze la niste chestii galbene?
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
25 decembrie 2011, 19:28:39
Merry Christmas everyone and long live HD2!
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Il am de 1 an si inca e un telefon turbat
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
04 ianuarie 2012, 15:42:17
Super theme pentru Sensation XL :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19013203#post19013203
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19013203#post19013203
Începător
8 mesaje
din 12/06/2010
06 ianuarie 2012, 01:34:19
Salutare la toata lume si La multi ani !
Stie careva cum fac sa vad data la pozele facute cu tel in Android?
Vb. despre buildul lui Energy
Mersi de ajutor !
Stie careva cum fac sa vad data la pozele facute cu tel in Android?
Vb. despre buildul lui Energy
Mersi de ajutor !
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Pozele se vad ok insa personal nu recomand Energy, sunt rom-uri cam greoaie. Recomandarile mele sunt SeansterGbaxe si Hyperdroid, sunt foarte rapide. Cu Seanster ai in medie 240 MB ram liberi si chiar putin peste 300 la un clean cu task killer.
Începător
8 mesaje
din 12/06/2010
06 ianuarie 2012, 22:41:11
Alecs mersi de pont
! Dar intrebarea ramane :cum fac sa vad data la pozele facute cu tel in Android?
! Dar intrebarea ramane :cum fac sa vad data la pozele facute cu tel in Android?
Înapoi la HTC Touch Series
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter