Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
da, e de la LG Optimus, iar intrebarile tale ar trebui adresate pe topicurile lg-urilor (aici e pt hd2, de-asta am si postat widgetul, ca e pt hd2). no offence .
Mie imi merge perfect pe SD. Sa mearga pe SD si nu pe nand? Asigura-te si ca setezi widget-ul pe Home. Eu dupa ce l-am instalat am dat reset si asteptam sa il vad in locul ceasului normal, obisnuit fiind ca la WM. Abia dupa aia mi-a dat prin cap sa inlatur ceasul actual si sa adaug widget-ul nou .
25 februarie 2011, 23:51:45 • actualizat 25 februarie 2011, 23:58:52 (1 ori)
Alecs 25-02-2011 23:28:01
. Sa mearga pe SD si nu pe nand?
A,cred ca nu m-am exprimat eu bine.Nu din cauza NAND-ului nu merge ci a versiunii NAND Androidului. Dar dupa cum am zis,am luat 3D Weather-ul din market,wallpaperul de pe xda si voila mi-am facut tema. Intotdeauna "ezista" o solutie
Ascary, cand zic NAND ma refer la versiunea nand a Androidului, nu la memoria nand, despre care nu prea ai ce vorbi. Deci cand zic "pe NAND" ma refer la orice build Android care sta pe nand. In fine, bine ca ai rezolvat pana la urma.