Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Rezolvarea Temelor [TMP]
11 366 vizualizări
520 răspunsuri
Linkuri topic "Rezolvarea Temelor [TMP]"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
SonyEricssonK700i
Dragul meu geopsi, in Romana stiam si eu! Faceam eseu. Mie-mi trebuie in franceza... U citisi ce scrisai eu?
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6630
A deci vrei in franceza. Iti traduc maine ca e greva intre 11 si 1 si nu am ce face.
MW Liker
78 mesaje
din 14/09/2005
11 decembrie 2005, 16:25:39
Daca v-as pune eu sa-mi faceti proiectele ati innebuni.Acu tre sa fac un proiect in care trebuie sa aflu conditiile in care un corp lansat de pe pamant devine satelit al acestuia.
)
) MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
Raluca asta faci tu la AC ? :-o .. Gata numai dau acolo
)
) MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
12 decembrie 2005, 11:47:31
Am si eu ceva de tradus... care se baga! imi trebuie intr-o ora max.. poate cineva? daca da..uite textul:
in engleza )
M. Eminescu, poet si prozator. Se naste la Botosani, ca fiu al lui Gheorighe Eminovici...si al Ralucai. e a 7-lea copil dintre cei 11. Copilaria si-o petrece la Ipotesti.Din 1858 urmeaza clasele a 3-a si a 4a primar, la Cernauti. In toamna anului 1877 pleaca la Bucuresti, si intra in redactia zirului conservator, "Timpul" La sfarsitul anului 1883 ii apare prima editie a volului de poezii "Prima Grija" si cu prefata criticului Titu Maiorescu , cl dintai care a avut intuitia genului eminescian
\\\\================////
cat mai repede, va rog ! 10q
in engleza )M. Eminescu, poet si prozator. Se naste la Botosani, ca fiu al lui Gheorighe Eminovici...si al Ralucai. e a 7-lea copil dintre cei 11. Copilaria si-o petrece la Ipotesti.Din 1858 urmeaza clasele a 3-a si a 4a primar, la Cernauti. In toamna anului 1877 pleaca la Bucuresti, si intra in redactia zirului conservator, "Timpul" La sfarsitul anului 1883 ii apare prima editie a volului de poezii "Prima Grija" si cu prefata criticului Titu Maiorescu , cl dintai care a avut intuitia genului eminescian
\\\\================////
cat mai repede, va rog ! 10q
MW Liker
78 mesaje
din 14/09/2005
12 decembrie 2005, 20:28:39
Printre multe alte obiecte de programare,circuite si alte lucruri,da, fac si asa ceva.Cursul e interesant.Mai rau e cand ajungi la proiecte.
dar toate astea sunt OFF-TOPIC.
dar toate astea sunt OFF-TOPIC.
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
13 decembrie 2005, 08:36:41
Ma ajuta cineva cu niste referate despre Outlook Express si Microsoft Acces, va rog frumos! 
P.S. Am cautat pe net dar nu am gasit mare lucru

P.S. Am cautat pe net dar nu am gasit mare lucru
MW Addicted
825 mesaje
din 13/11/2005
Symbian
La religie pe pricepe cineva?Mai ales la Noul Testament?Am de făcut o lucrare de licență mi nu am nici un chef să mă apuc de ea....Am nevoie de un plan pentru ea.
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
04 ianuarie 2006, 08:29:30
Iauiz ce-mi da mie profa la RP ( Relatii Publice ) de facut:
Cica..Timp de o saptamana...sa cumpar in fiecare zi doua ziare diferite , sa le citesc, sa extrag totul in legautra cu "sanatatea" din amandoua ziarele, apoi sa compar informatiile... ceva de genu asta.. nU prea am inteles mare lucru. Se pricepe careva la treaba asta, ca pe mine ma cam depaseste. N-am chef de nimic..si se mai apropie si sesiunea
(
Cica..Timp de o saptamana...sa cumpar in fiecare zi doua ziare diferite , sa le citesc, sa extrag totul in legautra cu "sanatatea" din amandoua ziarele, apoi sa compar informatiile... ceva de genu asta.. nU prea am inteles mare lucru. Se pricepe careva la treaba asta, ca pe mine ma cam depaseste. N-am chef de nimic..si se mai apropie si sesiunea
( MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
JD ia Pro Sport si Gazeta Sporturilor si zici ca n-ai gasit nimic despre sanatate
. .
. . MW Addicted
825 mesaje
din 13/11/2005
Symbian
eu in locul tau luam FHM sau PLAYBOY.e mult mai interesant si sunt multe de cules......
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
06 ianuarie 2006, 01:36:34
buey, io vorbeam serios!
acu, intre noi fie vorba, credeti ca nu m-am gandit sa zic ca am ales sa fac din 2 ziare care n-au nici o legatura cu sanatatea? da ce naiba, ea e porasta? vreti sa numai ajung in examene? ca incepe si sesiunea cu ea.. acuma..
P.S. Daca totusi, are cineva vreo idee ( PE BUNE ) postati va rog !
acu, intre noi fie vorba, credeti ca nu m-am gandit sa zic ca am ales sa fac din 2 ziare care n-au nici o legatura cu sanatatea? da ce naiba, ea e porasta? vreti sa numai ajung in examene? ca incepe si sesiunea cu ea.. acuma..P.S. Daca totusi, are cineva vreo idee ( PE BUNE ) postati va rog !
MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
Nokia6170
Pai nu iei frate articolele din 2 ziare diferite, le povestesti (ca sa-ti vina mai usor sa le compari) si dup-aia le compari (in articolul ala scrie despre X mai dezvoltat, in celalat este mai vag, dar dezbat aceiasi problema etc.) ?
PS: parerea mea!
PS: parerea mea!
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
06 ianuarie 2006, 01:52:33
@Laur , asa m-am gandit si eu. Problema e ca "studiul" trebuie sa se-ntinda pe parcursul a o saptamana. am cautat in ziarele locale ( editia online ) si n-am gasit mai nimic despre sanatate 
nu stiu ce sa fac...

nu stiu ce sa fac...
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
jd,in jurnalu national si in libertatea (pg. 6) sunt niste chestii. Citestele! Libertatea se axeaza mai mult pe remedii naturiste. Nu mai imi aduc bine aminte. Parca si in formula as spuneau chestii d-astea! De cand incepe saptamana?
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter