Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am si eu nevoie de un referat despre turismul in orasul Ankara. Pana maine. ofer in schimb credit pe orange, sau bani, daca aveti un cont deschis la vreo banca.
"I see trees of green, red roses too // I see them bloom for me and you" poate cineva sa imi traduca in romana asta exact Sunt versuri dintr-o melodie cu Louis Armstrong
are cineva sau stie cineva pe altcineva care are proiecte de atestat pt proiectanti/desenatori tehnici? cu planse, macheta, parte teoretica... sau macar indicatii cum se face. proiectele se platesc
Va rog mult,cei care sunteti la PC,am si eu nevoie URGENT de o prezentare pe scurt a capitolelor Iubirea,Sfarsitul,Hora,Streangul si Blestemul din romanul "Ion" a lu Liviu Rebreanu. Va rog mult. Eu am tot cautat dar nimic Ajutati-ma ca sunt disperat,nu ma culc pana nu gasesc ca altfel maine m-am ars
Chiar nimeni? Eu la 13:30 incep orele si am romana prima ora... O sa dau lucrare si daca nu am fituici pe tel sunt mancat,ca nu stiu nimic. O sa iau 3. Si am un 6 si un 4