Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Probleme de soft nokia n95 , s60v3
1 162 vizualizări
4 răspunsuri
Linkuri topic "Probleme de soft nokia n95 , s60v3"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Luver
123 mesaje
din 14/03/2006

salutare, am un nokia n95 si caut un program de start up, am o problema, cand deschid tel., imi spune ca pe cartela de memorie exista un program care poate pune în pericol siguranță telefonului. Numai că nu găsesc acel program, am dezinstalat toate programele suspecte și îmi zice la fel, telefonul merge mult mai greu și am și problema la sunet, am instalat un antivirus dar nu am găsit nimic... Cine mă ajută să îmi rezolv problema, ms.

MW Lurker
211 mesaje
din 17/09/2009
30 septembrie 2009, 16:07:11
formateaza telefonul si cardul

MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005

silviu din pacate formatarea telefonului si a cardului cred ca ar fi singura optiune viabila pt problema ta.

MW Luver
123 mesaje
din 14/03/2006

ms, am sa incerc asa, sper sa mearga.

MW Addicted
1684 mesaje
din 13/10/2008
2 aprecieri
03 ianuarie 2010, 20:58:21
sterge private-ul si resource-ul de pe card

Înapoi la Probleme software
cine e aici?