Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
voua va merge aplicatia rocknscroll? Cei cu accelerometru, n95,n95 8gb, n82... si care mai au asa ceva. Eu nu pot intra in aplicatie , ramane tot asa. De ce? Am vazut pe youtube ca merge perfect pe n82.
sunt aplicatii care merg doar pe telefon, si aplicatii/jocuri, care merg numai pe card, de exemplu , duke nukem, quake, etc.. merg doar pe card. La astea iti arata unde vrei sa descarci/instalezi, dar la unele nici nu mai arata, instaleaza direct unde vrea.
a reusit cineva sa faca asta?eu am incercat dar nu se conecteaza instructiuni aveti aici
da am reusit sa fac sa functioneze,nu e chiar atat de greu,mia luat putin pana mam prins cum trebuia sa tin corect telefonul in joc pt a avea un control bun , am instalat in telefon cele 4 jucarii,am rulat din python bluetooth,mam conectat la pc prin port 3 dupa ce mam conectat la pc prin niime selectand deasemenea portul 3 de la bluetooth si am bifat wheel(digital,all games)[beta],am dat connect si iam dat drumu la joc. am testat pe need for speed undercover,insa e putin mai greu cu un asemenea control,adica am cam luat toti peretii la rand pana am reusit sa ma invat cat de cat cu controlul deci in final pot spune ca merge mai adaug ca am folosit N95 8GB si un adaptor bluetooth belkin